reklama

U lekarza

byłam u lekarza 23 sierpnia , z maluszkiem wszytko ok , tylko to ze łobuz jest okrecony poziomo a nie pionowo ;/ , mamy zakaz sexsu przez conajmniej 2 miechy :( a tak to wszytko dobrze, mam nawet foto 3D :D

Ile mierzą wasze skarby ? bo moje 7,79 cm :) Bo kazdy mi mówi ze mam duze dziecko juz. A brzucha brak :( moze dlatego ze zle sie ułozył :(

13 tydz.jpg

reklama
byłam u lekarza 23 sierpnia , z maluszkiem wszytko ok , tylko to ze łobuz jest okrecony poziomo a nie pionowo ;/ , mamy zakaz sexsu przez conajmniej 2 miechy :( a tak to wszytko dobrze, mam nawet foto 3D :D

Ile mierzą wasze skarby ? bo moje 7,79 cm :) Bo kazdy mi mówi ze mam duze dziecko juz. A brzucha brak :( moze dlatego ze zle sie ułozył :(

Zobacz załącznik 494114

kinga a po co ty sie ulozeniem prezjmujesz ? przeciez nie idziesz rodzic jutro tylko w lutym :-p
takie bobasy maja duzo miejsca poki co i szaleja :-p:tak:
a czemu zakaz seksu ? ja swojego gina nie pytalam, nie zakazywal wiec odebralam to ze mozemy sie seksowac :eek::eek:moze powinnam zapytac o pozwolenie :confused:

kingajanik moja klucha też leżała poziomo i zarówno pan doktor u rodziców jak i moja pani ginekolog powiedzieli że to jest prawidłowe ułożenie na tym etapie ciąży bo dzidzia jest jeszcze mała i się kręci cały czas.A moja tak w 18 tygodniu leżała :) i widać było że spokojnie może się przekręcać. A że brzuszka nie widać?? U mnie ok 15 tygodnia wystrzelił i to w ciągu jednej nocy :)

Kinga, gratulacje:) Najważniejsze, że z dzidzia ok:tak: Ja mam dzis wizytę po 15..Dawno nie miałam usg, więc bardzooo się stresuję czy z dzidzia wszytko dobrze no i jaka juz duża?

Nuta gratuluję udanej wizyty, super, że wszystko jest w porządku:-)
Ja też niestety jeszcze płci dzieciątka nie poznałam, a kolejną wizytę mam w 18 tyg ciąży, lekarz mi powiedział, że na razie się nie wypowiada na temat płci. :baffled:

Ja mam wizytę 10 września ale lekarz już mi powiedział że tym razem USG nie będzie więc z płci też nici. I od wtedy za kolejne 4 tygodnie jedynie... Nie chcę tak długo czekać :( i tak myślę czy nie iść gdzieś do innego żeby zobaczyć kto to, ale z drugiej strony dziecko nie będzie współpracować i nic się nie uda więc może lepiej nie kombinować.

Zobacz załącznik 494114

Nie potrafię rozszyfrować tego USG 3 D. Nic nie widzę na ni :( Poproszę o jakieś wskazówki. Dlaczego zakaz? I moje dziecko też tak leży i lekarz mówił że jest ok.

kingajanik moja klucha też leżała poziomo i zarówno pan doktor u rodziców jak i moja pani ginekolog powiedzieli że to jest prawidłowe ułożenie na tym etapie ciąży bo dzidzia jest jeszcze mała i się kręci cały czas.A moja tak w 18 tygodniu leżała :) i widać było że spokojnie może się przekręcać. A że brzuszka nie widać?? U mnie ok 15 tygodnia wystrzelił i to w ciągu jednej nocy :)

Tobie też w jedną noc? A myślałam że ja jakiś taki ewenement jestem :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry