reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

U lekarza

reklama
Jako prawdopodobna mama chlopca podpisuje sie rekoma i nogami pod apelem Cortiny:-D, wiec Annie trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte i za to zebys mogla napisac ze wszystko ok z twoja corcia;-)

Miałam dziś wizytę, wszystko w jak najlepszym porządku:-) już wiem, kto mieszka w moim brzuszku, moja intuicja mnie nie zawiodła, będzie dziewczynka:tak:cieszę się jak smok
połówkowe mam 5 października:happy:

Gratuluje :) Też bym chciała kobietkę :)

agaod super ze wizyta sie udala i gratuluje coreczki! a o co zalozylas sie z mezem? ;-)

kurcze jak ja bym chciala jutro to napisac- 'wszystko jest ok i bedzie dziewczynka' :-) juz mnie nerwy zzeraja ;-)

Ja też ja też! Ale nie jutro tylko 8.10 :)

Agaod gratuluję córeczki :-)

Mamuśki moje się jeszcze nie ujawniło, więc jest szansa na dziewuszkę :-)

Kobietki powodzenia na najbliższych wizytach :-) kciuki zaciśnięte &&&&

dziękuję dziewczyny:-D moja radość jest nie do opisania, od samego początku czułam że to panienka:-) z chłopca pewnie cieszyłabym się tak samo:happy:
trzymam kciuki za Wasze wizyty, będzie dobrze:tak:
annie22, założyliśmy się o kasiorę, tak dla żartu ale jak już wygrałam to upominam się o wygraną:-D

agaod wy o kasiore (upomnij sie koniecznie!) a my o wynoszenie pampersiakow przez pierwsze trzy miesiace... wiec tym bardziej trzymajcie kciuki :-D

Też muszę się z mężem założyć :) Z Antkiem założyliśmy się że jak będzie dziewczynka to on wybiera imię, ale czułam że będzie chłopak więc się zgodziłam :)

reklama
Do góry