• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

U lekarza

reklama
To mozecie nie puszczac bo ja prosze o kciukasy o 15 ;-) Moj starszak zrobil mi pobudke o 3 szybciutko zasnal ale ja juz nie umialam... Pozniej pobudka zwyczajowo o 6:30 a teraz czuje sie super niewyspana i zestresowana :dry:

Aha, dziewczyny...

Ja dziś byłam na badaniach moczu i krwi no i na próbie glukozowej. Wyniki po południu...

Nie wiem, czy każda wie, więc napiszę. Aby zneutralizować ten okrutnie słodki smak glukozy, warto mieć ze sobą cytrynę i wycisnąć sok do kubeczka :tak: To nie ma wpływu na wynik badania za to (przynajmniej w moim przypadku) zdycydowanie łatwiej jest to wypić. :tak:

Aha, dziewczyny...

Ja dziś byłam na badaniach moczu i krwi no i na próbie glukozowej. Wyniki po południu...

Nie wiem, czy każda wie, więc napiszę. Aby zneutralizować ten okrutnie słodki smak glukozy, warto mieć ze sobą cytrynę i wycisnąć sok do kubeczka :tak: To nie ma wpływu na wynik badania za to (przynajmniej w moim przypadku) zdycydowanie łatwiej jest to wypić. :tak:

kciuki za dobre wyniki &&&&&

eh ten test na tolerancję glukozy - nie znoszę go, do tego wizja, że cukrzyca powróci, i test trzeba będzie powtórzyć :-( bleee

reklama
Moja pani doktor kazała właśnie zabrać ze sobą połówkę cytryny na test.
A my jutro o 10:30 mamy dodatkowe usg- taki prezent od tatusia w 3d i z płytką :) poprosimy o kciuki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry