Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Z kciukow dla mnie juz zwalniam bo wrocilam- nie raczej przylecialam jak na skrzydlach do domu
Z szyjka sie poprawilo, mam dalej ograniczac spacerki i szalenstwa ale jest lepiej.
Te bole z boku to rzeczywiscie wiezadla i nie ma sie czym martwic.
Pomiary bardzo dobre, wszystkie wskazuja ze dzidzia troche wieksza, najdluzsza kosc udowa- lekarz skomentowal ze na 80% bedzie piekna dlugonoga dziewczynkaTzn piekne i dlugonogie bedzie tak czy siak bo w koncu moje
ale mam nadzieje ze juz jej ogonek nie urosnie ;-)
Jak ktoras zapisuje sie na 25 pazdziernika na wizyte to proponuje na 10 zeby dziewczynom zycie ulatwic :-)
I jeszcze waga u gina pokazala kilo mniej niz moja- moglabym tam codziennie chodzic zeby slyszec takie wiadomosci![]()
cortina to dobrze magnez nie zaszkodzi ja tez musze dalej lykaca wiesz ze snisz mi sie po nocach? jakos twoj nick tak smacznie mi sie kojarzy ze mrucze po nocach cortina cortina... ale chyba jakos inaczej sie te lody nazywaly
![]()
co na to twoj maz 

lekarz był zdziwiony, że jeszcze nie wiemy 
bo 100% mężczyzna;-)

;-)
Nuta to bylo jasne ze synek bu hehehe lutowki rodza glownie synkoowz mini wyjatkami
hahaha gratuluje Nutkoi witam w gronie mam chlopcow
Moje Olo bedzie mial z kim na piwo chodzic
:-)

pewnie, że się wybiorą z Olkiem ...a co 
;-)
;-)
Coraz więcej tych chłopców, ciekawe ile w rezultacie ich będzie