reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

U lekarza

reklama
AGAOD, ANNIE22 gratuluje zdrowych panienek!:)
CWIERC NUTA no i po zadadce:p Szymuś się mamusi ujawnił:) gratulacje!
CORTINA, MAMUSIAM jak dobrze że wyniki ok. oby tak dalej:)
ANIA1973G głupi lekarz, ale dobrze, że coś zaradził i jest wsio ok:)

my mamy wizytę 3.10. może i moje maleństwo się ujawni:) boję się tej glukazy...

Annie gratuluję dziewuszki a tobie Nutko chłopca :-) a nasze sukcesywnie się ukrywa za pępowiną hihi taki mały tajniak :-D

A i widzę, że temat glukozy i krzywej cukrowej w związku z tym mam pytanie to tych dziewcząt, które przez to przeszły. Do czego można przyrównać słodycz glukozy? Mój mąż twierdzi, że przeżywam za bardzo przed tym badaniem, i że na pewno to nie jest takie straszne jak ja sobie wyobrażam.

Ostatnia edycja:
smoniczka, hmmmmm ja lubie słodkie, ale ta glukoza jest tak słodka, ze aż mdli :baffled: Nie wiem, jak Ci to określić, chyba podobnie jakbys cukier rozpuściła w wodzie, tylko tak duuuuuuużo cukru w małej ilości wody. Ja tam woliłam zakwasic sobie to troszkę cytryną i najlepiej wypić to duszkiem :tak:

gratuluję zdrowych córeczek i synków i udanych wizyt:))

Smoniczka tak jak mamusiaM pisze, to taka mała ilość wody z mega ogromną ilością cukru, może troche jakbyś lukier miała zjeść łyżkami... jak dla mnie:))
ja dałam sobie z tym spokojnie radę:)) ale teraz robią jakieś dwie dawki albo po godzinie sprawdzają albo dają więcej i po 2h;/ jak Wy macie?

reklama
Annie gratuluję dziewuszki a tobie Nutko chłopca :-) a nasze sukcesywnie się ukrywa za pępowiną hihi taki mały tajniak :-D

A i widzę, że temat glukozy i krzywej cukrowej w związku z tym mam pytanie to tych dziewcząt, które przez to przeszły. Do czego można przyrównać słodycz glukozy? Mój mąż twierdzi, że przeżywam za bardzo przed tym badaniem, i że na pewno to nie jest takie straszne jak ja sobie wyobrażam.

mi ten smak kojarzy sie z zle zrobiona herbata tzn, ktos nalal wody, wrzucil 10 lyzeczek cukru i zapomnial wlozyc torebki z herbata :rofl2::rofl2: bleh bleh bleh ! slodycze lubie ale ta glukoza to jakies nieporozumienie :p

Do góry