reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

U lekarza

reklama
Hej Dziewczyny!

Dzięki za kciuki! Jutro ja trzymam!

Łożysko nadal nisko, hematokryt niski, ale chociaż szyjka ładnie trzyma. No i wygląda na brak ogonka :) Znaczy się córa nr 3 :) Trochę się statystyki na forum poprawią :)

no ja po 2 tygodniach miałam kolejne USG-dokończenie połówkowego, bo wtedy serducha dokładnie nie mogli zobaczyć, bo tak się mała ułożyła, dzisiaj wszystko się udało :-) a 2h później miałam zwykłą wizytę, więc serduszka posłuchałam i zostałam zbadana, nawet podwójnie, bo była jeszcze praktykantka

hello !

dziekuje za kciuki :)

Gratuluje udanych wizyt i potwierdzinych plci :)

U mnie ok szyjka trzyma, jest wysoko, twarda i zamknieta. Napinanie brzucha noca to efekt zbyt duzej aktywnosci w dzien, mam wiecej polegiwac ograniczyc bieganie po schodach :-p:zawstydzona/y:
Aleksander jest nadal chlopcem :cool2: wazy 370g i ma 15 cm od glowy do tyleczka :) pomiary z brzuszka, glowy, kosciu udowej wskazuja na 21 tc :) narzady wewnetrzne prawidlowe, doktor powiedzial ze zdrowy chlopak :tak:
mam sie udac do gastrologa z moimi kamieniami :sorry:
na nastepna wizyte mam zrobic glukoze blehhhhhhhhhhhhh :-p myslalam ze mi sie uda :eek::-D;-):-p:cool2:

MARTIK, CORTINA, AGISAN, KASIULEC gratuluje udanych wizyt, zdrowych dzieciaczków i ujawnienia/potwierdzenia płci:) super
EVE trzymaj się:* i gratuluje córci. bardzo łane imionka w propozycjach masz

tak mi się mordeczka śmieje jak czytam wasze relacje z wizyt:-D cieszę się razem z Wami
cortina ja to tylko czekam na wyrok, kiedy gin skieruje mnie na glukozę, nasłuchałam się i naczytałam i boję się, że nie podołam:szok:

reklama
Do góry