reklama

Ubrania dla ciezarowek :))

ja też uwielbiam te Wolowskie rajstopy na zimę, we wszystkich innych jest mi zimno.

Pomysł z legginsami też jest extra. Ja nieraz nawet pod spodnie zakładam legginsy i wtedy cieplutko ;D

reklama
No, przyszly moje ciuszki z 9fashion. Bluzeczka jest swietna, dresy tez pasuja (choc mam nadzieje, ze w samych biodrach duzo juz mi nie przybedzie, musze jednak ograniczyc slodycze ;) ) - wreszcie ma w czym chodzic po domu i wygladac przy tym jak czlowiek. Natomiast watpliwosci budzi spodniczka Crazy mini- chcialam krotka spodniczke, ale teraz boje sie ze ona jednak troszke za krotka. Co prawda moj maz stwierdzil, ze jest bardzo dobra, ale musze sie jeszcze nad nia zastanowic. W kazdym razie musze przyznac, ze materialy sa fantastyczne, ciuszki bardzo wygodne. No i przyszly jako pierwsze, chociaz zamawialam je najpozniej (zamawialam w innej firmie jeszcze kamizelke, ale na razie nie dotarla).

Cieszę się, Aniam, że jesteś zadowolona. Ja też bardzo sobie chwalę spodnie z 9fashion. W zasadzie z ciążowych ciuchów kupiłam trzy pary spodni, tunikę, sweter i jedną cienką bluzeczkę. I mam nadzieję na tym poprzestać.

Ja, zakupy przez internet robiłam tylko w supermarkecie i to tez kilka razy w życiu i tez tylko napoje i coś pakowane ( mąka, cukier itp. ) Nie potrafię kupić bez mierzenia :). Na razie mam 2 bluzki i dwie pary spodni i mam nadzieję, że mi wystarczy, bo jeszcze muszę coś na ten ślub kupić :).

powiem że moja mama jak usłyszała że kupiłam przez internet to się załamałaa ale jak teraz wzięłam do niej te rzeczy to była w szoku że tak zajebiście leżą zwłazcza spodnie BASIC rozmiar M na marginesie, bluzka też się jej podoba ale to na większy brzuś

Ja wolę przymierzyć najpierw w sklepie, a później poszukać w internecie- choć trzeba przyznać że nie zawsze jest taniej :(

z rajstopami mam problem okropny, bo mnie wszystkie "swędzą" :) poza tym mam 180 wzrostu a jeśli chcę sobie jeszcze wziąć jakiś zapas na brzuszek to już raczej nie ma szans. trochę się martwię bo w dwóch parach spodni to raczej nie przechodzę całej ciąży...mam za to kilka kiecek ciążowych ale problem z tymi nieszczęsnymi rajstopkami  >:( może coś jeszcze upoluję do zimy

ja rajstop nie noszę bo nie lubię spódnic, jak juz musiałam to wybierałam pończochy samonośne ::) ale pewnie miś będzie mi zimą kaza ł ubierać widziałam takie grubsze miłe bawełniane ;D

kupiłam sobie kilka par cienkich rajstop ciążowych od milohy, jeszcze ich nie nosiłam

jednak nie polecam milohy - 3 tygodnie czekałam na przesyłkę, musiałam kilka niemiłych slów wysłać i sprawę zgłosić do allegro - dopiero zareagowali - kupę nerwów mnie kosztowali >:(

reklama
Ja kupilam od razu przez internet (wlasnie dlatego kupowalam przez internet ze nie chcialo mi sie jezdzic po sklepach, do tego ile benzyny bym spalila)- w domciu sie pieknie wymierzylam, znalazlam rozmiarowke na stronie 9fashion i okazuje sie ze dobra podaja. Wszystkie ubrania leza jak szyte. No i fajnie, bo 9fashion podaje dlugosc nogawki- przy moich 178 cm wzrostu dlugosc spodni to sprawa kluczowa. Ale nie wszystkie firmy podaja dokladnie wszystkie rozmiary, wiec trzeba to sobie sprawdzic. Poza tym zawsze prawie jest mozliwosc wymiany na wiekszy albo mniejszy rozmiar albo w ogole zwrotu, wiec nie ma ryzyka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry