reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ubrania dla ciezarowek :))

a ja miałam dotąd ciuchy mega dopasowane i żaden nie jest dobry poza 3 golfami które są troszkę dłuższe niż pozosatłe ale dopasowane

reklama
na mnie nie wchodzą tylko 1 dżinsy i sukienka - to było dopasowane, reszta - spokojnie
mnie to wkurza, bo też chcę coś nowego kupić ;)
jak na razie waga mi się waha raz w górę, raz w dół /minimalnie/, utyłam dokładnie 3,60kg /według mnie 4,60kg/ - położna waży mnie po południu, wtedy zawsze więcej ważę :)

A ja musialam zrobic male zakupy bo brzuszek w dzinsach nie warto sciskac:)w niektore biodrowki sie mieszcze...jedyne co to dresy mi pozostaly...wiec kupilam sobie biala sukienke o 2 numery wieksza niz nosze i jest ok:) jak ciazowa oraz pare bluzeczek dluzszych no bo w starych pepek na wierzchu hihihi a dzidzi musi byc teraz cieplutko.

A mnie czeka jeszcze zakup spodni...bo mam tylko 2 pary ::)
Muszę kupić jeszcze jakiś sweterek na zimę
Buty zimnowe na płaskim obcasie...bo obecne mają 10 cm obcasik ;)
Jeszcze jakaś bielizna by się przydała (majteczki) :laugh:

A ja planuje ze dwie sukienki, bluzke, koszule, bielizne i rajstopy. Spodni nie kupuje, jedne mam, a po domu bede miec dresy (jak juz do mnie dotra ;) ) . Wlasnie, nie wiecie gdzie moge kupic welurowe rajstopy ciazowe? Takie grubosci 180 den- tylko takie mnie nie "gryza", bo w kazdych innych szalu dostaje, nawet z mikrofibry (choc te jeszcze ujda, ale tylko takie grube). Zwykle na codzien chodze wlasnie w spodniach, ale stwierdzilam, ze przy zmieniajacej sie figurze korzystniej jednak bede wygladac w sukience :). No i mam pewnosc, ze nic mnie uciskac nie bedzie.

wodniczka no ja tez zawsze na szpilecxzkach kozaczki a teraz na plasko cos musze wybrac...............tylko ze nic mi sie nie podoba...........i mam nerwa.marza mi sie takie brazowe na obcasie........tylko marzenie,jak trza to trza wygoda i bezpieczensto na I miejscu

Ja na razie chodze w swoich normalnych rzeczach, ale chyba gdzies ze miesiac czeka mnie kupno dzinsow ciazowych. A dzisiaj bylam u siostra meza i dostalam cala pake ciuchow razem z koszula do szpitala- wiec juz chyba nic nie bede kupowac, oprocz kurtko na zime i tych dzinsow. Ahhh zapomnialam dodac ze wlasnie na allegro kupilam sobie taka romantyczno- seksowna koszulke nocna dla ciezarnych( to tak dla swojego lepszego samopoczucia i meza)

Aniam ehehhe ja tez cos ostatnio szalu dostaje jak mam rajstopy tak mnie gryza ze jak ostatnio zalozylam i zaczelam sie dapac to podarlam cale i bylam taka wsciekla ze szok:)

najgubsze ciażowe jak iznalazłam do 60 den.

ale pod spodnie poprezdnim razem kupiłam sobei po prostu legginsy, one mnie nie gryzą,a cieplutko że hej - mam je do tej pory.

reklama
w ogole najfajniesze dla moich nog sa po prostu zwykle bawelniane rajstopki- wiecie, takie jakie male dziewczynki nosza. Zdaje sie, ze firma Wola robi takie dla kobiet ale nie wiem czy maja tez ciazowe. No i niestety nie sa one specjalnie eleganckie. :( Byc moze jeszcze jakies inne firmy robia bawelniane rajstopy.

Do góry