reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ubrania dla ciezarowek :))

reklama
dzwonilam do tej firmy i powiedzieli mi ze oni maja taka inna rozmiarowke i ze na pewno S-ka bedzie na mnie dobra. No wiec poczekam na te spodnie, jakby co zawsze mozna im odeslac i wymienia. Ale pani, z ktora rozmawialam stwierdzila, ze na pewno nie bedzie takiej potrzeby.

:laugh: Pewnie :laugh:
To moj pierwszy zakup ciuchow przez internet, a wlasciwie w ogole moj pierwszy zakup przez internet (chociaz moj maz wiekszosc rzeczy tak nabywa). Mam nadzieje, ze sie nie rozczaruje :)

Dziewczyny, zadowolone jesteście z ciuchów z 9fashion? Chyba i ja zamówię sobie spodnie, bo w normalnych zaczyna mnie pasek cisnąć - dzisiaj w pracy myślałam, że zwariuję. ;) Fakt, że się obżarłam strasznie - wracając z laboratorium wypiłam sok marchwiowy, zjadłam drożdżówkę, potem w pracy-kawa, druga drożdżówka, potem herbata, 2 kanapki i 2 jabłka. ;) Wszystko w ciągu 4 godzin. ;)

osinka ja mam bluzkę ENIGMA i spodnie BASIC z 9fashion i bardzo jestem zadowolona z tego spodnie są z fajnego jeansu dość ciepłe jak na tą porę i kolor ciemny brąz też fajnie jak taka pogoda się robi :)

Ja co prawda jeszcze oczekuje na moje ciuszki, ale w 9fashion spodobalo mi sie to, ze podaja dlugosc nogawki u spodni- w zadnej innej firmie tego nie robia- w kazdym razie na stronie internetowej. W bebefield mieli mi przyslac wymiary mailem ale minelo juz ponad poltora miesiaca i zadnej wiadomosci nie otrzymalam.

A ja własnie byłam w "M jak Mama". Kupiłam bojówki sztruksowe i bluzeczkę bawełnianą. Jak to jest że sztruksy Kathma sa dobre 36, TopOne jeansy były dobre 40 w biodrach. Niestety nie mogłam ich kupić, bo brzuch to chyba do 9 m-ca mi taki wielki nie urośnie jakby pasował do tych jeansów. ;)

reklama
Do góry