reklama

Ubrania dla ciezarowek :))

osinka - nie pzresadzaj z wielkością buta - jak jest sznurowany to go sobie dopasujesz, ale przymierzaj na podójną skarpetę albo grubą. w traperach masz zazwyczaj misia - to nie musisz nosić dwóch par skarpet...

ja kupiłam poprzednio swój rozmiar, napuchłam ale miałam mimo wszystko wygodnie.

Boże, dziekuję ci za człowieka który wynalazł trapery - od 20 lat mój ulubiony but ;)

reklama
a po piąte niektórym ciężarnym laskom zaczynają wrastać paznokcie bo ma się do tego w ciąży tendencje a jak pazurek wrasta to ból niesamowity i wszystko uwiera, poza tym mam tendecje do wrastających paznokci i na jednej nodze przy paluchu miałam 2 razy zabieg chirurgiczny z powodu tego paznokcia też chcę sobie tego osczędzić bo teraz nie mogęę sobie na zabieg pozwolić

agao, a powiem Ci że ciąża dla moich wrastajacych paznokci jest nadzwyczaj łaskawa (normalnie raz na pół roku zabieg, a w czasie ciazy mam spokój) uffff

Dziewczyny, moze wiecie czy 9fashion dobrze podaje swoje rozmiarowki? Zamowilam u nich spodnie dresowe - rozmiar S, bo bylo napisane, ze S-ka jest na biodra do 104 cm. Ja mam na razie 98 cm i tak sobie mysle, ze wiecej niz do 104 to chyba nie dobije? A poza tym, nie moge przeciez teraz sie topic w spodniach, nawet jesli w ostatnim miesiacu mialabym sie duzo wieksza zrobic ;) Ale tak troche mam watpliwosci, bo w zyciu nie nosilam spodni S-(zwykle L) czy oni sie czasem nie pomylili? ::)

anaim ja zamówiłam z 9fashion M spodnie BASIC zwykle nosiłam S/M stwierdziłam że będą wygodniejsze tyle że spodnie BASIC to dżins taki elastyczny, a dresy to pewnie bawełna z lycrą, chyba wolałabym M żeby nie były opię te ja mam w biodrach 96 cm

ups :( No cos ty? Ale juz dostalas te spodnie? Nie spadaja? Bo ja sie kierowalam rozmiarowka 9fashion. Mam jedne ciazowe sztruksy- M-ke (ale innej firmy)- i one ciagle mi spadaja. Wiec teraz chcialam tego uniknac- bo chodzenie ze spodniami w garsci nie jest wygodne :laugh: Ale moze jeszcze do nich zadzwonie? Zamowienie wyslalam wczoraj, wiec jakby co moze jeszcze mi zmienia?

reklama
tak dostałam te spodnie i są oki nie spadają, ale mają ze 2 cm luzu, tylko materiałem pewnie się różnią i dresy będę bardziej elastyczne, ja też poprawiałam rozmiar, kiedy zamawiałaś ja tam zadzwoniłam i wysłałam maila z poprawką bo miałam wczeniej zamówione L, w razie co możesz im oddać i wymienia ci na M a o ile ci nie wysłali to ze zmianą nie ma problemu, zadzwoń tam jest bardzo miła babka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry