reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ubrania dla ciezarowek :))

osinka - nie pzresadzaj z wielkością buta - jak jest sznurowany to go sobie dopasujesz, ale przymierzaj na podójną skarpetę albo grubą. w traperach masz zazwyczaj misia - to nie musisz nosić dwóch par skarpet...

ja kupiłam poprzednio swój rozmiar, napuchłam ale miałam mimo wszystko wygodnie.

Boże, dziekuję ci za człowieka który wynalazł trapery - od 20 lat mój ulubiony but ;)

reklama
a po piąte niektórym ciężarnym laskom zaczynają wrastać paznokcie bo ma się do tego w ciąży tendencje a jak pazurek wrasta to ból niesamowity i wszystko uwiera, poza tym mam tendecje do wrastających paznokci i na jednej nodze przy paluchu miałam 2 razy zabieg chirurgiczny z powodu tego paznokcia też chcę sobie tego osczędzić bo teraz nie mogęę sobie na zabieg pozwolić

agao, a powiem Ci że ciąża dla moich wrastajacych paznokci jest nadzwyczaj łaskawa (normalnie raz na pół roku zabieg, a w czasie ciazy mam spokój) uffff

to widocznie nie mam wprawy w kupowaniu butów bo zawsze kupowała, super dopasowane na wysokim obcasie  ;)
nosżę niecałe 39 więc kupiłam 40

aazik to gratulacje ja ostatnio zrobiłam sobie operację wygotowaną żyletką bo nie wiedziłam co zrobić tak mi wrastało

Dziewczyny, moze wiecie czy 9fashion dobrze podaje swoje rozmiarowki? Zamowilam u nich spodnie dresowe - rozmiar S, bo bylo napisane, ze S-ka jest na biodra do 104 cm. Ja mam na razie 98 cm i tak sobie mysle, ze wiecej niz do 104 to chyba nie dobije? A poza tym, nie moge przeciez teraz sie topic w spodniach, nawet jesli w ostatnim miesiacu mialabym sie duzo wieksza zrobic ;) Ale tak troche mam watpliwosci, bo w zyciu nie nosilam spodni S-(zwykle L) czy oni sie czasem nie pomylili? ::)

anaim ja zamówiłam z 9fashion M spodnie BASIC zwykle nosiłam S/M stwierdziłam że będą wygodniejsze tyle że spodnie BASIC to dżins taki elastyczny, a dresy to pewnie bawełna z lycrą, chyba wolałabym M żeby nie były opię te ja mam w biodrach 96 cm

ups :( No cos ty? Ale juz dostalas te spodnie? Nie spadaja? Bo ja sie kierowalam rozmiarowka 9fashion. Mam jedne ciazowe sztruksy- M-ke (ale innej firmy)- i one ciagle mi spadaja. Wiec teraz chcialam tego uniknac- bo chodzenie ze spodniami w garsci nie jest wygodne :laugh: Ale moze jeszcze do nich zadzwonie? Zamowienie wyslalam wczoraj, wiec jakby co moze jeszcze mi zmienia?

reklama
tak dostałam te spodnie i są oki nie spadają, ale mają ze 2 cm luzu, tylko materiałem pewnie się różnią i dresy będę bardziej elastyczne, ja też poprawiałam rozmiar, kiedy zamawiałaś ja tam zadzwoniłam i wysłałam maila z poprawką bo miałam wczeniej zamówione L, w razie co możesz im oddać i wymienia ci na M a o ile ci nie wysłali to ze zmianą nie ma problemu, zadzwoń tam jest bardzo miła babka

Do góry