reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ubrania dla ciezarowek :))

reklama
Kaśka74 pisze:
A ja własnie byłam w "M jak Mama". Kupiłam bojówki sztruksowe i bluzeczkę bawełnianą. Jak to jest że sztruksy Kathma sa dobre 36, TopOne jeansy były dobre 40 w biodrach. Niestety nie mogłam ich kupić, bo brzuch to chyba do 9 m-ca mi taki wielki nie urośnie jakby pasował do tych jeansów. ;)

Też się Kasiu zastanawiam jak to jest z tą numeracją, bo ja też mam spodnie Kathma 36 a TopOne 38, najzabawniejsze jest to, że te 36 są większe od tych 38 :)

anik mam nadzieję że jak upiorę to nie będą tak przyciągać wszystkiego
a co do numeracji każda firma ma swoją ;D

fajnie A JA płaszczyjk kupiłam XL żeby wielki brzuch się zmieściła ale jak on będzie róśł wtym tępie to ten płaszcyk zawsze będzie za duży

Dziewczyny, jesteście juz obkupione w ciuszki ciążowe, ja nic nie kupiłam 9poza 1 sukienką) - na razie wchodzę we wszystkie swoje ciuchy. Może to i dobrze? Dzidziolec schował się gdzieś głęboko i nie wypycha mi brzuszka. ;)

Szczesciara z ciebie osinka, ja nie mam juz sie w co ubrac. Mam jedne stare ogrodniczki po siostrze (ale nie ciazowe, tylko po prostu duze i juz sie niewygodne robia, a do tego maja kosmicznie szerokie nogawki i glupio w nich do ludzi wyjsc, nadaja sie tylko po domu i na spacer z psami) i jeden komplet ciazowy, ktory dostalam od mamy (ile mozna chodzic w jednym ciuchu?Przeciez to prac czasem trzeba ;) ). W zaden ciuch sprzed ciazy nie wchodze (nawet takie bardzo luzne spodnice, ktore mialam). Inna sprawa, ze ja zawsze lubilam rzeczy bardzo dopasowane no i stad ten problem, w koncu mam juz 6 dodatkowych kilogramow ;)
A to jest duzy problem, bo nowe ciuchy duzo kosztuja- zamowilam sobie kilka i cena mnie przeraza. Ale co zrobic. Najgorsze jest to, ze musze kupic jeszcze pare i bielizne, no bo jak bede chodzic? Mam tylko nadzieje, ze moja zimowa kurtka starczy mi na cala zime.

osinka ja też nie kupiłam ani jednego ciążowego ciuszka,bo te z przed ciąży w większości na mnie pasują...oszczędzę na ubraniach dla ciężarówek,bo kolejnego dziecka nie planuję i nie miałby kto w tych ubraniach chodzić...

ja mysle teraz nad jakas cieplejsza kurtka na zime, bo wyjelam moja z szafy i okazala sie za mala:(z innych ciuszkow ciazowych kupilam 3 pary spodni i kilka bliuzeczek, cieplejszych.bo latem to miescilam sie w moje stare.teraz tez nie jest najgorzej, ale niektore sweterki w rozmiarze s, czy m sa juz na mnie za obcisle na brzusiu i takie krotkie.smiesznie to wyglada.ale nie narzekam, bo niektore ubranka sa nadal dobre.
dziewczyny, czy u Was ciazowe ciuszki tez sa tak strasznie drogie??

reklama
maga - potem oddajesz ciuszki do komisu lub wystawoisz na allegro - przynajmniej połowa kasy się zwraca...

ja mam jeszcze kolezanki, które pochodza w tych rzeczach ;)

w zaszłej ciaż ytez miałam jeden komplecik i jedną sukienkę - ale nie chodziłam do pracy - i to mi wystarczyło - nie było sensu wiecej wydawać.

ale teraz jak chodze do pracy to mam niezła kolekcje (ale za całość zapłaciłam około 300 złotych - na allegro, komisach, ciuchbudach)
koleżanka z parcy też przestała kupowac w sklepie i zakupiła rzeczy na allegro - jednak to połowa ceny

Do góry