reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ubrania dla ciezarowek :))

reklama
Chyba was zawiode :-[ Bo ja sobie kupilam spodnie dresowe. Nie wiem czy w ogole bede zwykle kupowala, bo jednak nastawiam sie na sukienki i spodnice. Te dresowe -fitmama- sa fantastyczne. Z grubego, cieplutkiego i milutkiego materialu - na razie tak ladnie wygladaja, ze bylam w nich nawet na miescie. Ale poniewaz kupilam je jednak z mysla o chodzeniu po domu i z psami, to pewnie dlugo takie ladne nie beda ;) Chociaz kto wie. Nigdy nie mialam jeszcze tak dobrych gatunkowo spodni dresowych. Oczywiscie sa czarne :)
Mam jeszcze spodniczke "Crazy mini"- tez mi sie podoba, chociaz nie powiem- krociutka jest :laugh:

dosyć gruby trochę elastyczny jeans nie gniotą sie prawie wcale i są ciepłe, ale cieplejsze mam ssztruksy tyle że nie z 9 fashion ale z tych basic jestem zadowolona choć maja dość szerokie nogawi z góry do dołu

A ja dzisaj przerobilam sobie spodnie zwykle na ciazowe_doszylam taki pas jak w ciazowych,tzn ciocia mi zrobila ;)bo ja noga nie tylko komputerowa ale i krawcowa ;) a i wygladaja jak ze sklepu bo kumpela sie pytla ile dalam.........

Sylwia ale jak to zrobiłaś- dookoła ten pas elastyczny czy tylko wstawka z przodu na brzuchola??? bo tez się przymierzam żeby sobie portki tak przerobić, tylko się trochę obawiam, że schrzanię ....

skąd dziewczyny wzięłyście ten pas elastyczny? to taka szeroka guma??
kurde, gdybym dorwała taki pas, to sama uszyłabym sobie spódniczki... pytałam w drogerii i babki nie wiedziały o co mi chodzi ;(

reklama
Ja material wszylam(tzn.cicocia mi wszyla) tak dookola jak sa takie z tym pasem,i tak spodnie scielam z gory na wysokosci zamka i wszylam ten pas i jest gitara(jak bede miala zdjecia to wam tez pokaze)material kupilam w sklepie z materialami taki sam jaki jest w kupnych spodniach,ale jak sie pytalam kobitek ktore tam pracuja to gowno wiiedzialy i mowily ze takiego materialu ni ma,a ja sama znalazlam i sie im prosto w slipka smialam ;D.no w sumie tylko ze ja mam spodnie kremowe a mieli tylko ten material w czerni i bieli.........ale tak nie widac,o jeszcze w rozu byl.

Do góry