reklama
Chyba was zawiode :-[ Bo ja sobie kupilam spodnie dresowe. Nie wiem czy w ogole bede zwykle kupowala, bo jednak nastawiam sie na sukienki i spodnice. Te dresowe -fitmama- sa fantastyczne. Z grubego, cieplutkiego i milutkiego materialu - na razie tak ladnie wygladaja, ze bylam w nich nawet na miescie. Ale poniewaz kupilam je jednak z mysla o chodzeniu po domu i z psami, to pewnie dlugo takie ladne nie beda
Chociaz kto wie. Nigdy nie mialam jeszcze tak dobrych gatunkowo spodni dresowych. Oczywiscie sa czarne
Mam jeszcze spodniczke "Crazy mini"- tez mi sie podoba, chociaz nie powiem- krociutka jest :laugh:
Mam jeszcze spodniczke "Crazy mini"- tez mi sie podoba, chociaz nie powiem- krociutka jest :laugh:
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
skąd dziewczyny wzięłyście ten pas elastyczny? to taka szeroka guma??
kurde, gdybym dorwała taki pas, to sama uszyłabym sobie spódniczki... pytałam w drogerii i babki nie wiedziały o co mi chodzi ;(
kurde, gdybym dorwała taki pas, to sama uszyłabym sobie spódniczki... pytałam w drogerii i babki nie wiedziały o co mi chodzi ;(
reklama
sylwia532
Fanka BB :)
Ja material wszylam(tzn.cicocia mi wszyla) tak dookola jak sa takie z tym pasem,i tak spodnie scielam z gory na wysokosci zamka i wszylam ten pas i jest gitara(jak bede miala zdjecia to wam tez pokaze)material kupilam w sklepie z materialami taki sam jaki jest w kupnych spodniach,ale jak sie pytalam kobitek ktore tam pracuja to gowno wiiedzialy i mowily ze takiego materialu ni ma,a ja sama znalazlam i sie im prosto w slipka smialam ;D.no w sumie tylko ze ja mam spodnie kremowe a mieli tylko ten material w czerni i bieli.........ale tak nie widac,o jeszcze w rozu byl.
Podziel się: