reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ubrania dla ciezarowek :))

A w sklepie z materialami na pewno maja,to musi byc taki material ktory sie ciagnie i wraca do pierwotnej postaci,jak bede w miescie to kikne jak ten material sie nazywa,bo nie pamietam

reklama
ja stwierdziłam, że jak jadę ósmego na badanie to w okolicy jest sklep z ciuszkami z 9fashion to poprzymierzam, a potem zamówię na necie, bo nie będę przepłacać w sklepie, np. w k-cach jest bluzka za 129 a taka sama na necie po 89zł.

Dzis przyszly mi rzeczy z" Pieknamama" - kamizelka Amsterdam (producent Bebefield) - naprawde fantastyczna, milutka, cieplutka i bardzo ladnie lezy, ale stanik, ktory zamawialam w rozmiarze L przyszedl S/M. No i teraz musze go wymienic- zle zapisali czy co?

Tak. Nawet nie przyslali mi potwierdzenia, ze w ogole odebrali moje zamowienie, wiec myslalam, ze juz wcale nie przyjdzie. Ale fajna jest. No i moge pod nia zalozyc kazda bluzke, nawet z tych, ktore sie troszke za krotkie na brzuszku zrobily. Praktyczna rzecz :)

:) :) :)Dziewczyny, zauważyłam, że dużo piszecie o ciuchach z 9fashion. Chciałam Was zasugerować, że na Allegro sprzedają jeszcze taniej niż w sklepie internetowym. Ja zamówiłam spodnie z 9F doszły w ciągu tygodnia od wpłaty kasy i byłam bardzo zadowolona z takiej formy zakupu. 8)

reklama
ja też osrzę zęby na 9fashion na allegro, martwi mnie jedna rzecz - każdy rozmiar ma tę samą długość nogawek i boję się, że będą za krótkie
mierzyłam swoje spodnie i te na allegro są 3cm krótsze od moich spodni :( to duża różnica

Do góry