reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
dowiedz się Sylwia, bardzo Cię proszę, ja jutro wejdę jeszcze raz i będę nękać te sprzedawczynie
K
KingaP
Gość
Sylwia!! Ty to masz pomysły!! Tu różyczki, tu pas do spodni, podziwiam. Ja nie jestem takim pomysłowym Dobromirem 
ja stwierdziłam, że jak jadę ósmego na badanie to w okolicy jest sklep z ciuszkami z 9fashion to poprzymierzam, a potem zamówię na necie, bo nie będę przepłacać w sklepie, np. w k-cach jest bluzka za 129 a taka sama na necie po 89zł.
Dzis przyszly mi rzeczy z" Pieknamama" - kamizelka Amsterdam (producent Bebefield) - naprawde fantastyczna, milutka, cieplutka i bardzo ladnie lezy, ale stanik, ktory zamawialam w rozmiarze L przyszedl S/M. No i teraz musze go wymienic- zle zapisali czy co?
Tak. Nawet nie przyslali mi potwierdzenia, ze w ogole odebrali moje zamowienie, wiec myslalam, ze juz wcale nie przyjdzie. Ale fajna jest. No i moge pod nia zalozyc kazda bluzke, nawet z tych, ktore sie troszke za krotkie na brzuszku zrobily. Praktyczna rzecz 
anian
Fanka BB :)
reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
ja też osrzę zęby na 9fashion na allegro, martwi mnie jedna rzecz - każdy rozmiar ma tę samą długość nogawek i boję się, że będą za krótkie
mierzyłam swoje spodnie i te na allegro są 3cm krótsze od moich spodni
to duża różnica
mierzyłam swoje spodnie i te na allegro są 3cm krótsze od moich spodni
Podziel się: