reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ubrania dla ciezarowek :))

anian pisze:
osinka
Miłego mierzenia

będą dobre, moje spodnie mają 79cm, nie wiem jak poprzednio sprawdzałam i wyszło mi że będą za krótkie ;)
to tak jak kiedyś z zaszfą wnekową, szalałam z katalogami przez pół roku, wybierałam, cudowałam, w końcu kupiliśmy!! mąż skręcił szkielet szafy i okazało się, że jest za szeroka o 40cm - do ostatniej chwili nie zauważyłam, dopiero jak mąż zapytał "iwciu, a gdzie ty tę szafę chcesz wstawić?" załapałam o co chodzi - ryczałam pół nocy ;) a iedny mąż wziął piłę i szafę dopasował... ;) od tamtej pory mierzy i waży mój mąż ;)

reklama
jutro wypiorę i w weekend zrobię zdjęcie bluzki ciążowej - kupiłam sobie, byłam dzis w pracy, strasznie mi się podoba
jak dojdą spodnie z allegro, to oczywiście też sie pochwalę
aaa, w piątek idę na łowy z kumpelką do fajnego lumpexu, może coś upoluję za grosze ;)

Osinka idziesz do tego co jest na deptaku nad drogerią natura? bo ja tam kiedyś kupiłam całkiem nowe lee za grosze i kilka bluzek fajnych.

tam też zajrzę, ale inny czadowy jest na Gołonogu, koło salonu hundaya (jak to się pisze do diabła) - to wielka hala i mają rzeczy ze Szwajcarii, Niemiec i Włoch - zawsze chodze na wycenione rzeczy (na lewo) - z centrum dojedziesz 604, 175, 55 - wysiądziesz na przystanku za alejami (tzn. na gołonogu i kawałek się wrócisz) spokojnie trafisz - jest wielki szyld - towar codziennie dokładają świeży ;) to mój ulubiony, dziś byłam, ale miałam zły humor i nie chciało mi się szperać

W lumpach mozna znalezc fajowe i orgyinalne ciuszki-ja ostatnio kupilam sobie bluzeczke ciazowa,ktora ma funkcje karmiaca i tylko za 3 zl

Osinka: tego nie znałam, to jest gfzieś w okolicach plusa i cmentarza????? dobrze kojarzę? ja pracowałam w centrum, a do ogólniaka chodziłam na reden.

tak! jak dojedziesz (samochodem) do cmentarza, plus będzie po prawej stronie - skręcasz w kierunku gołonoga w lewo, za jakieś 100m po lewej zobaczysz szyld, wjedziesz w uliczke między kioskiem ruchu a salonem hundaya i od razu na duży parking - bez problemu trafisz - są duże reklamy

reklama
Do góry