reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ubrania dla ciezarowek :))

nie ma za co Kasia, a bluzki i spodnie na allegro własnie widziałam, fajne są!

aha! Kasia, podobno na targu w DG jest stoisko z ciążowymi rzeczami, podobno sa fajne i tanie! ja nie byłam jeszcze, a targ jest w czwartek i w niedzielę caly dzień

reklama
Osinka: wiem, ja myślałam żeby podjechać na załęże z kolei jak mój kuzyn przyjedzie w listopadzie. ostatnio byłam na targu w będzinie i znalazłam ciążowe, ale gatunkowo okropne, swetry do nicczego z bardzo rozciągliwej włóczki, a struks to chyba tylko leżał w odległości 5 km od prawdziwego sztruksu. trzeba uważać niestety.a i co dla mnie jest niedobre- nie ma rozmiarówki na bluzki i swetry, a ja kurdupel jestem. ;D

jestem zła!!!! :mad: :mad: :mad:

rano kupiłam teraz spodnie ciążowe z 9fashion na allegro, poprosiłam o nr konta, chciałam od razu zrobić przelew - mój bank księguje i wysyła kasę kilka razy dziennie, pewnie babka miałaby juz dziś na koncie i ZERO odzewu!!! pewnie spodnie dostanę po 6.11.2005 :(
a tak mi zależało, napaliłam się od wczoraj

kaśka76 pisze:
Osinka: wiem, ja myślałam żeby podjechać na załęże z kolei jak mój kuzyn przyjedzie w listopadzie.
kaśka76 Jak byłam ostatnio (wrzesień) na Załężu to albo miałam szczęście albo tak jest zle było JEDNO stoisko z ciążowymi ciuchami. Brak jakości, wyboru.

reklama
Do góry