Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a ja kupiłam sobie fajowy weter na wieszaku wygląda jak babciny ale na człowieku jest ekstra ciepły za pupę i ma kapturek jest rozpinany
chyba już skończę na tym co mam ewentualnie 1 bluzka z długim rękawem bo chyba mi na więcej szkodda kasy
Ja skończyłam zakupy ciuszków na dwóch parach spodni i jednej sukience, bo mi po prostu szkoda kasy. Na szczęście mam zapas swetrów, w których się mieszczę i po moim nikłym powiększaniu się myślę, że do końca ciąży to wystarczy. ;D
Ponieważ zawsze lubiłam nosić szerokie rzeczy (zwłaszcza po domu) nie mam żadnych problemów z ciuchami. Dresy pasują ... i dobrze, bo od męża miałabym problem wziąść. ;D
ja mam 2 pary spodni, trzecie - mam nadzieję - w drodze do mnie, kupiłam na allegro 9fashion, kupiłam jeszcze sukienkę dżinsową, mam 3 prawdziwe bluzki ciążowe i na razie to wszystko
przydałyby mi się ze 2 sukienki sztruksowe i jakieś bluzki do pracy, nie będe non stop w spodniach chodzić
planuję pracować do końca stycznia, potem dam sobie spokój - nie będe się wygłupiać i biegać po terenie z brzuchem, na dodatek zimą
Ja na razie mam 1 sukienke ciazowa, taka ciepla, poza tym to co dostalam w spadku po innych ciezarnych. Co mnie najbardziej przeraza ze tesciowa powiedziala ze wyszukala w swojej szafie jakies luzne swetry i bluzy dla mnie- Boze ona ma ponad 60 i styl odpowiedni do tego wieku, co ja zrobie z taka kupa niepotrzebnych swetrow!!!!!!