reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ubrania dla ciezarowek :))

ja ostatnio kukałam na stronie bebefielda i się muszę zdecydować na jakieś spodnie sztruksowe, bo mi tyłek powoli zaczyna marznąć.

reklama
Ja też chodze tylko w spodniach. Mam jedna letnia spódnicę i jedna mini na plażę. Teraz też kupiłam dwie pary spodni. Jakoś mało wygodnie w spódnicy ;).

felqua jak teść mi chciał wcisnąć z wielkim gestem skórzany płaszcz z bufiastymi rękawami po swojej 3 żonie to mu powiedziałam że mi się nie podoba i że wstydziłabym się w takim chodzić, możesz jej powiedzieć że ci się nie podobają albo ubierać się w coś od niej jak przychodzi albo wybierz może 1 rzecz przypasuje ci do gustu

A mi sie wcale nie podobalo chodzenie w mezowskich dresach- jakos malo atrakcyjnie i kobieco sie w nich czulam. I tak waga sie stale zwieksza, wiec stwierdzilam, ze chociaz o ciuchy zadbac trzeba. I czesciej sie maluje ;) Oczywiscie nie chce szalec i chodzic w niewiadomo jakich super ciuchach po domu- zwlaszcza, ze mamy 3 psy, ktore lubia sie przytulac a nie zawsze sa czysciutkie :laugh:, ale te dresiki z 9fashion oraz spodniczka sa w sam raz- dopasowane, a brzuszek ma wygodnie :) A na wyjscie kupie sobie ze 2 sukienki :) W koncu beda jeszcze swieta- chcialabym ladnie wygladac jak pojedziemy do rodziny jednej i drugiej, no a potem Sylwester :laugh: ... pewnie, ze bez szalenstw, ale jednak nawet jesli bede w domu to jakos tak fajniej sie czuje jak sie troche ladniej ubiore :)

Ja pewnie tez- moj maz to typowy domator, a do tego w tym roku pewnie bedzie pracowal (wole zeby wzial dyzur na Sylwestra niz na swieta), ale i tak cos dobrego do jedzonka sobie przygotuje i nastroj swiateczny wlacze ;) Moze nawet odrobina szmpana sie pojawi? :laugh:

Ja tez dostalam od rodzinki kilka przedpotopowych ciuszkow- teraz leza gleboko w szafie, bo to absolutnie nie moj styl. Poczulam sie w nich jakbym miala ze 100 lat :)

a ja mam mało szaf a teściowa zbiera moje ciuchy, ostatnio nawet stwierdziła że mirka była ma fajne rzeczy ale niestety rozmiar XXL i dla niej są za duże trzeba jej przyznać że trzyma linię teśćiówka więc niektóre moje łaszki zbiera ::)

reklama
ja wiem że sylwestra przespię... poprzednio byłam w niższej ciązy w sylwka i ledo mnie dobudzili na 12, tym razem boję sie ze bedzie tak samo...

no chyba że zmoblizizuje sie i pójde blok obok do koleżanki, ale pewnie i u niej zanę ;)

Do góry