reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ubrania dla ciezarowek :))

reklama
Yuppi mam w koncu swoje pierwsze prawdziwe ciazowe spodnie!!!! Maz mi kupil- kurcze takie w sumie nic ale grubo ponad 100-oni chyba najlepiej na ciezarowkach zarabiaja!!!
Taaakkk ciuszki od mojej tesciowej beda na mnie dobre tak za 40 lat...jak bede w jej wieku. Wedlug niektorych z mojej rodzimy to kobieta w ciazy moze wygladac jak lodowka przyslonieta byle czym , po cholere ma byc atrakcyjna...wrrrrrrrr

my też jak zwykle w domu - nie lubumy hucznych imprez, co domek to domek :)
i też mnie mąż obudzi o 12, złoży półprzytomnej życzenia, a ja nie będę o tym rano pamiętac ;)

my w tamtym roku w sylwestra robiliśmy parapetówkę.
Może ktoś w tym roku nas zaprosi? Ja chyba nie mam siły na organizację imprezy, dam się gdzieś zaprosić.

Jak ja brałam ślub to byl jeszcze koscielny i cywilny i oczywiscie do Kosciola poszlam w sukience ale na cywilny oczywiscie ze w spodniach.
Zreszta na ten slub w grudniu tez pojde w spodniach. :)

reklama
wiem wiem wiem, o czy miałam napisać!! odkryłam dziś, że są rajstopy dla ciężarówek z Woli, takie grube jak dla dzieci i kosztują ok 22 zł. ;)

Na pudełku jest napisane żółtymi literami XXL - one są z dużym klinem.

Jestem pozytywnie zaskoczona

Kiedyś rozmawiałyśmy o rajstopach, więc donoszę uprzejmie ;)

Do góry