reklama
felqua
Fanka BB :)
Yuppi mam w koncu swoje pierwsze prawdziwe ciazowe spodnie!!!! Maz mi kupil- kurcze takie w sumie nic ale grubo ponad 100-oni chyba najlepiej na ciezarowkach zarabiaja!!!
Taaakkk ciuszki od mojej tesciowej beda na mnie dobre tak za 40 lat...jak bede w jej wieku. Wedlug niektorych z mojej rodzimy to kobieta w ciazy moze wygladac jak lodowka przyslonieta byle czym , po cholere ma byc atrakcyjna...wrrrrrrrr
Taaakkk ciuszki od mojej tesciowej beda na mnie dobre tak za 40 lat...jak bede w jej wieku. Wedlug niektorych z mojej rodzimy to kobieta w ciazy moze wygladac jak lodowka przyslonieta byle czym , po cholere ma byc atrakcyjna...wrrrrrrrr
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
my też jak zwykle w domu - nie lubumy hucznych imprez, co domek to domek 
i też mnie mąż obudzi o 12, złoży półprzytomnej życzenia, a ja nie będę o tym rano pamiętac
i też mnie mąż obudzi o 12, złoży półprzytomnej życzenia, a ja nie będę o tym rano pamiętac
K
KingaP
Gość
my w tamtym roku w sylwestra robiliśmy parapetówkę.
Może ktoś w tym roku nas zaprosi? Ja chyba nie mam siły na organizację imprezy, dam się gdzieś zaprosić.
Może ktoś w tym roku nas zaprosi? Ja chyba nie mam siły na organizację imprezy, dam się gdzieś zaprosić.
A
azik
Gość
agao, a do twarzy Ci w sukienkach...
reklama
K
KingaP
Gość
wiem wiem wiem, o czy miałam napisać!! odkryłam dziś, że są rajstopy dla ciężarówek z Woli, takie grube jak dla dzieci i kosztują ok 22 zł.
Na pudełku jest napisane żółtymi literami XXL - one są z dużym klinem.
Jestem pozytywnie zaskoczona
Kiedyś rozmawiałyśmy o rajstopach, więc donoszę uprzejmie
Na pudełku jest napisane żółtymi literami XXL - one są z dużym klinem.
Jestem pozytywnie zaskoczona
Kiedyś rozmawiałyśmy o rajstopach, więc donoszę uprzejmie
Podziel się: