Kasiula1431
Fanka BB :)
Hej dziewczyny doradcze czy kompletujac ubranka do szpitala bralyscie kaftanik, spiochy i body ale to body z długim rękawem czy krótkim? Term8n porodu na zimę więc może długie body?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kombinezon i ewentualnie kocykJa rodze w grudniu i zastanawiam sie jak ogarnac temat transporu dziecka szpital-samochod? Ciekawa jestem jaki masz na to plan?dziecko w kombinezon i w rozek? Jakos za duzo mi sie wydaje .. Ale bez kombinezonu w samym rozku zimno .. A w samym kombinezonie nie wiem czy noworodka mozna? Nie mam pomyslu kompletnie
((
Zdecydowanie 2 warstwy! Dziewczyny dobrze piszą, w szpitalach gorąco ale noworodek ma inną termoregulację i woli cieplutko. Polecam nieśmiertelne zestawy: długie body + śpiochy lub krótkie body + pajac. Kaftanik przy niemowlaku w ogóle się nie sprawdza, podwija się i raczej nie jest niezbędny. Do tego rożek i lekki kocyk, na wyjście wzięłabym ciepły kombinezon lub śpiworek do fotelika i kocyk. Szczęśliwego rozwiązania!Hej dziewczyny doradcze czy kompletujac ubranka do szpitala bralyscie kaftanik, spiochy i body ale to body z długim rękawem czy krótkim? Term8n porodu na zimę więc może długie body?