reklama
kasiawilde
Fanka BB :)
w pepco można upolować świetne rzeczy, udało mi się trafić tam nawet na bodziaki next, ale zdecydowanie trzeba 'pomacać' jest mnóstwo kiepskich gatunkowo, Kuba kiedyś dostał pajacyk z pepco, który był niby 100% bawełny, ale chyba baaaaaardzo kiepskiej, bo jak się przesikał w nocy (miał wtedy jakieś 6 miesięcy) to pajacyk nie przepuszczał wilgoci, body miał mega mokre, a pajacyk super suchy 

No własnie o to chodzi, można trafić prawdziwe perełki, ale rzadko i trzeba dotknąć przed zakupem. Ja dla Hani kupuję tam domowe ciuszki na wydarcie, bo niedrogo i po domu czy na podwórko śmiało może założyć, ale staram się mieć kilka ładniejszych na wyjście czy jakąś uroczystość 
forever_young
Niemłoda mama Młodej
U nas też podział - pod domu zużyte albo te które dostałam mocniej używane, średnie ( bez body ) do żłobka a lepsze na poza domem.
Jakość Pepco b. różna - trzeba koniecznie macać, szczególnie rajstopy, które mogą być niczym tarki....
A ja donoszę, że dziś dotarłam do sklepu F&F i widziałam rzeczy na 2-3 lata - napewno body były w tym rozmiarze - niestety na opakowaniu zero podpowiedzi ile to centymetrów :-( - poza skalą tabelki.
Jakość Pepco b. różna - trzeba koniecznie macać, szczególnie rajstopy, które mogą być niczym tarki....

A ja donoszę, że dziś dotarłam do sklepu F&F i widziałam rzeczy na 2-3 lata - napewno body były w tym rozmiarze - niestety na opakowaniu zero podpowiedzi ile to centymetrów :-( - poza skalą tabelki.
kasiawilde
Fanka BB :)
forever f&f 2-3 lata to 98 cm, właśnie z nich wyrasta Kuba
w praktyce są niewiele większe od ich 92cm...
u nas podział niewielki, bardziej na zasadzie domowe - wygodniejsze, wyjściowo czasem mu np założę jeansy (rzadko), po domu praktycznie tylko dresiki... mamy dosłownie kilka rzeczy, które są bardziej okolicznościowe, jakieś koszule itp. ogólnie 99% uznaję za odzież codzienną
u nas podział niewielki, bardziej na zasadzie domowe - wygodniejsze, wyjściowo czasem mu np założę jeansy (rzadko), po domu praktycznie tylko dresiki... mamy dosłownie kilka rzeczy, które są bardziej okolicznościowe, jakieś koszule itp. ogólnie 99% uznaję za odzież codzienną

forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ciekawe kiedy my dobijemy do 98
Pajace to mam do 80 maksymalnie 86 więc być może tez mnie czekają zakupy, równiez nie wyobrażam sobie gołych pleców zimą mimo, że Młoda śpi w śpiworku - sama się domaga aby założyć.
Pajace to mam do 80 maksymalnie 86 więc być może tez mnie czekają zakupy, równiez nie wyobrażam sobie gołych pleców zimą mimo, że Młoda śpi w śpiworku - sama się domaga aby założyć.forever_young
Niemłoda mama Młodej
Mrsmoon - tak tam była, nie wiem czy jest jeszcze jakiś inny sklep w Wawie.
reklama
andariel
mama super dwójki :]
u nas tez raczej podział na domowe (czyli: co pod ręką bądź co sobie Ninka - bo Leo jeszcze nie ma preferencji - zażyczy) i takie bardziej wyjściowe, które dobieram ja; do tego coś "wizytowego" w małej ilości; choć już parę razy złapałam się na tym, że Ninka zdążyła mi wyrosnąć z tych ciuszków uznawanych za "lepsze" i żałowałam, że choć po domu nie ubierała;