reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Umiejętności naszych pociech :)

reklama
Black - gratulacje dla Ani i dla Ciebie też, bo nie jest łatwo, szczególnie jak dziecię płacze. Ja zrozumiałam, że ten płacz bierze się z tego, że dziecko jest zmuszane do wysiłku, a nie dlatego, że je coś boli i przekonuję sie coraz bardziej do metody Vojty.

Wczoraj Maksiu pozostawiony na macie, po pięciu minutach znalazł się pod stołem, i rozgadał się chłopak na całego, wczoraj cały dzionek coś po swojemu mówił.

Mari_anna ja podchodzę do tego tak: nawet jeśli mała płacze, bo ją boli, to i tak za kilka chwil o tym zapomni i wolę żeby ją troszkę pobolało niż żeby później miała większe problemy przez zaniedbanie ćwiczeń.

Oj moja też jest gaduła, ciągle słychać w domu jakieś guuu, aggg, grrr, hrrrr, hauuuu :-)

Ja też gratuluję!!!

A moje dziecko nauczyło się wyciągać i wkładać sobie smoczek do buzi :szok:
Wstaję do niej, bo gadanie włączyło się jej w nocy, szukam smoczka po całym łóżeczku, a się okazało, że Fafla trzyma go sobie w rączce i za żadne skarby nie pozwala go sobie włożyć :szok::-D

moja Mał za to od kilku dni ma faze na rzucie własnego jezyka i na wyciaganie go i pkazywanie mamie. potem jeszcze zaczeła dmuchac i pluc z zamknetymi ustami hihi i taki motorek jej wychodzi :D

moja Mał za to od kilku dni ma faze na rzucie własnego jezyka i na wyciaganie go i pkazywanie mamie. potem jeszcze zaczeła dmuchac i pluc z zamknetymi ustami hihi i taki motorek jej wychodzi :D

U nas motorek królował przez ok. 3 tyg, a jak się nauczył cmokać to zapomniał o motorku.

Mój jeszcze nie motorkuje hehe ale teraz zaczął nawijać i tak krzyczeć że buzia mu się nie zamyka ;-)

reklama
Moja Zuza nauczyła robic sie wrrrrrrrrrrr . Wkłada sobie i wykłada butelke i ma niezła zabawe, a nawet jak butla lekka to sama sobie trzyma i pije mleczko:-)

Do góry