• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Umiejętności naszych pociech :)

reklama
Zazdroszcze Wam dziewczyny dwójki maluchów z małą różnicą wieku, ja też chciała bym szybko drugie bo za bardzo już czasu nie mam na czekanie, trochę z m zwlekaliśmy a jak się już zabraliśmy do pracy to się okazało że tak łatwo i szybko nie poszło, wiec nie liczę że uda się z drugim :( sama jestem jedynaczka i to straszna lipa!!!!

Ostatnia edycja:
To ja się pochwalę :-) Moja Ania już bez problemu przemierza całe mieszkanie. Raczkować potrafi, ale idzie na łatwizję i woli się czołgać jak żołnierz :-) Leniwiec mały :-p A największa frajda to stać gdzieś. No i oczywiście zabierać siostrze zabawki, chrupki i wszystko co tylko siostrę jest w stanie zdenerwować :-D

gratulacje dla najzdolniejszych dzieci na świecie, czyli styczniowych :)

to i my się pochwalimy, Mati zaczął już raczkować :) Jeszcze czasem robi to nieporadnie, przejdzie trzy kroki i leży ale z dnia na dzień coraz dalej wędruje. No i mói mama, baba, pa pa

A właśnie jeszcze co do mówienia!
też wszystko po Julce próbuje powtarzać.
Np sytuacja z dzisiaj Julka pokazuje mi kotka w książeczce i mówi "miau miau" a Ania po niej "mia mia". Wydaje mi się, że właśnie ze względu na Julkę szybko nauczy się mówić.

A tak to na topie: mama, tata, baba, dada, nana, papa i inne ciężkie do powtórzenia :-)

reklama
A właśnie jeszcze co do mówienia!
też wszystko po Julce próbuje powtarzać.
Np sytuacja z dzisiaj Julka pokazuje mi kotka w książeczce i mówi "miau miau" a Ania po niej "mia mia". Wydaje mi się, że właśnie ze względu na Julkę szybko nauczy się mówić.

A tak to na topie: mama, tata, baba, dada, nana, papa i inne ciężkie do powtórzenia :-)

Bardzo możliwe - będzie musiała się komunikować, uczestniczyć bawić się - w ogóle sądzę że młodsza szybko dogodni starszą

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry