Jejku, jesteś w 29 tc? No niestety, o to mi chodziło mówiąc, że ureo nie jest taka łatwa…:/ mam nadzieję, że troszkę posiedzicie w szpitalu.Hej hejwłaśnie miałam pisać tutaj posta. Dzisiaj trafiłam na patologię ciąży po kontroli u mojego lekarza. Szyjka się w tydzień skróciła centymetr, ureaplasma nie zareagowała na antybiotyk… mam małe rozwarcie... Jestem po ktg, zapis okej, dostałam leki hamujące skurcze i steryd na rozwój płuc u Amelki plus kolejny antybiotyk przez 6 dni… modlę się o każdy tydzień w dwupaku i żeby nic się nie stało złego
![]()
reklama
Już jutro będzie 30t0dJejku, jesteś w 29 tc? No niestety, o to mi chodziło mówiąc, że ureo nie jest taka łatwa…:/ mam nadzieję, że troszkę posiedzicie w szpitalu.Dobrze, że jesteś w szpitalu i podali już steryd.
Moonstone
Moderator
Bardzo mocno trzymam kciukiJuż jutro będzie 30t0dwiem że to głupio brzmi, ale chciałabym tu poleżeć jak najdłużej
![]()
No to co, odliczamy do 32 najpierw?Już jutro będzie 30t0dwiem że to głupio brzmi, ale chciałabym tu poleżeć jak najdłużej
![]()
Tak! Odliczajmy! Będzie miła niespodzianka, jak będzie udawało się coraz dłużejNo to co, odliczamy do 32 najpierw?jesteś w szpitalu o 3 stopniu ref?
Jezu, żyje chyba pod kamieniem i nie wiedziałam że jest coś takiego, jak stopień referencyjności szpitala
olka11135
Fanka BB :)
Dzisiaj właśnie widziałam jak karetka wywoziła gdzieś takiego ultra wcześniaczka w inkubatorze, to płakałam jak bóbr![]()
W sumie dziwne, jeżeli maja III stopień
reklama
To prawda, ale w sumie sama słyszałam na neonatologii rozmowy, że przewiozą Dziecko, gdzieś gdzie jest np. specjalistyczna kardiologia na zabieg albo coś, a leżałam w największym szpitalu w kraju, więc taka opcja może tam też była.W sumie dziwne, jeżeli maja III stopień![]()