reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

URODZINY I GRATULACJE

reklama
GRATULUJE!
Wygląda na to że chłopcom się bardziej spieszy ;)
Może mój Maksiu już też niedługo zapragnie opuścić mój brzuszek.. :)

Witajcie
To znowu ja (czyli mąż Pytii ;))
Własnie niedawno wróciłem ze szpitala i przekazuję pozdrowienia od mojej żony.
Mamusia czuje się dosyc dobrze, chociaż jest trochę zmęczona i oczywiście niewyspana. Maluszek jest niesamowity!!! Aż trodno uwierzyć, że ta istotka jest nasza i tak już pozostanie. Drobne kłopoty są z karmieniem. Otóż Jasiu ślicznie łapie sutki mamusi, zaczyna ładnie ssać i ..... przestaje (po kilku pociągnięciach jakby zasypiał i ciągle trzeba go budzić i przywracać do porządku :laugh:. Ale spryciarz!
Niestety popsuła sie też obsługa ze strony pielęgniarek. Jak na porodówce położne były wspaniałe (byliśmy pod wrażeniem), to o piętro niżej czyli na położnictwie trzeba o wszystko prosić. Czy tak trudno zrozumieć, że te młode i obolałe mamusie potrzebują pomocy w pierwszych dniach po porodzie? Trochę porażka, ale już niedługo żonka będzie pod moją opieką ;) (mam nadzieję, że sobie poradzę :-[)
Pozdrawiam raz jeszcze i do usłyszenia

... i jeszcze jedno:
z naszego doświadczenia: spakujcie się do szpitala znacznie wcześniej niż wynika to z planowanego terminu porodu. Przydaje sie też lista rzeczy, które trzeba zabrać i spakować w ostatniej chwili, np:
komórka z ładowarką, dokumenty, karta ciąży, dyskietka NFZ, itd
Jak trzeba już jechac do szpitala to mysli sa skierowane zupełnie gdzie indziej niż np ładowarka do komórki...

tato na pewno dasz rade ty i mamusia jak ja wam zazdroszcze ;)

a co do obsugi to niestety zdarza sie i taka :mad: ale nauczycie sie wszystkiego sami
pewnie caly czas myslami jestes z zonka i synkiem ;)

reklama
Do góry