reklama
Ja nie mam pojecia jak wklejac zdjecia , zreszta nigdy asem komputerowym nie bylam
jak juz sie naucze to napewno wam pokaze moja kruszynke , od ostatniego usg pewnie bardzo urosla :laugh:
gdy pierwszy raz moj gin robil dowcipne powiedzial .....no to zobaczmy czy cos sie tam chowa i ..o jest ciaza :laugh: ja na to o malo sie nie rozplakalam ze szczescia i zobaczylam taka malenka malenka fasolke :laugh: cudne uczucie , najpiekniejsze z dotychczasowych
gdy pierwszy raz moj gin robil dowcipne powiedzial .....no to zobaczmy czy cos sie tam chowa i ..o jest ciaza :laugh: ja na to o malo sie nie rozplakalam ze szczescia i zobaczylam taka malenka malenka fasolke :laugh: cudne uczucie , najpiekniejsze z dotychczasowych
K@si@
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Czekam i czekam na te Twoje zdjęcia i doczekać się nie umiem, to przy nazwie jest za małe, wklej je tutaj. Chętnie zobaczę Twoja fasolkępati80 pisze:Witam moze powklejamy zdjecia naszych pociech co sprobuje zaczac![]()
Na bb jest instrukcja, ja też robiłam pierwszy raz i nie jest to specjalnie trudne, a jak będziesz miała problemy, to postaram się pomócsilunia pisze:Ja nie mam pojecia jak wklejac zdjecia , zreszta nigdy asem komputerowym nie bylamjak juz sie naucze to napewno wam pokaze moja kruszynke , od ostatniego usg pewnie bardzo urosla :laugh:
Kasiu nie mam neta w domu i na bb jestem , niestety , w godzinach pracy , wolalabym niczego nie trzymac osobistego tu na kompie , ale jak sobie zeskanuje zdjecia to sie postaram cos podrzucic , albo ktorejs z was do wklejenia ;D
reklama
K@si@
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
No, to juz nie taka kruszyna, teraz to juz bedzie miala z dwa i pól centymetratoja1979 pisze:ach jak to fajnie jest oglądać swoją kruszynkę na ekranie monitora! ;D