reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG naszych malenstw

Ma w koncu cholerny obowiazek dbac o Twoja ciaze, ale Frutisku, doskonale Cie rozumiem - moj ostatnio to juz tak mnie zlewa, ze masakra... Jak tak dalej pojdzie, to w ogole przestane do niego chodzic, po co w koncu... ani na nic skierowania, ani badania mi nie zrobi, to niech sp......ala. Sie wypisze w pip i bedzie tez gut :D

Dominique, to cudownie, ze wszystko jest w porzadku i z Toba i z dzidzia :D

reklama
dominique super, że mała się dobrze rozwija, to najważniejsze przecież :)

a jak P? przeszły juz ciche dni?

Leyna pisze:
a jak P? przeszły juz ciche dni?

Na razie broń zawieszona. Do jutra, bo mamy odbyć poważną konwersację ::) :p Bo dziś P. na noc w robocie, a poza tym mam zbyt dobry humor po dzisiejszej wizycie u gina, żeby się denerwować ;)

Hmmm, mnie jutro tu nie bedzie, z rana czeka mnie lekarz, potem szwagierka, sprzatanie chalupy i goscie wieczorkiem kolo 19, wiec powodzenia zycze Ci juz dzisiaj, Dominique!! Na pewno wszystko sie wyjasni pozytywnie i jutro uslyszymy same dobre wiesci!!!! ;D

Ja właśnie po wizycie, wyniki badań tak jak myslałam są ok. Ważę znowu 2 kilogramki więcej. Dzisiaj moja mała nie chciała mi pokazać buźki, zasłaniała się rączkami, za to pipke cały czas pokazuje. I teraz najlepsze - waży ponad 2600 ;D , ała. Chyba duża dziewczynka z niej będzie. Ja jak się urodziłam miałam około 2300, bo byłam wczesniakiem.
No i raczej nastawiam się na poród koniec lipca, bo ostatnio ciagle tak mi wychodzi.

Dominique, slonce, bo nie mialam jeszcze okazji -  gratuluje dorodnej corenki (jajek na pewno P. juz nie znajdzie ;) ) Dobrze, ze Twoje zdrowko tez w porzadku.

Frutisku, co to za lekarz???? Naczytalam sie ostatnio o Twoim ginek. i ja bym go normalnie w dupe za przeproszeniem kopnela!

K@si@, super, gratuluje! Ale duza juz ta Twoja dzidzia! Maly gigancik bedzie ;D

reklama
Do góry