reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG naszych malenstw

K@si@, super, ze byc moze bedziesz miec juz maluszka przy sobie za 2 tygodnie :) Zazdroszcze :) No i oczywiscie kciuki trzymam, bo chyba bedziesz pierwsza sierpniowka :) O ile nam sie Frutisek wczesniej nie rozdwoi.

reklama
Co do torby to czytalam, ze najlepiej miec ja spakowana ok. 4 tyg. przed wyznaczona data porodu - dla wlasnego spokoju :) Po co pozniej pakowac sie w stresie, ze sie nie zdazy do szpitala na czas :) :) :)

Jesteśmy po wtorkowej wizycie u gina. Z Małą wszystko oki, rozwija się wg pana doktora świetnie, waży 2150g (już wiem, czemu mi tak ciężko ostatnio :p), ma co prawda trochę wiekszą (starszą) główkę niz reszta wymiarów (i ja, i P. mamy spore "bańki" więc inaczej być nie mogło ;)), ale w granicach normy. Ogólnie wygląda na ok. tydzień - 10 dni starszą, więc moze sie wykluć wcześniej. No i w końcu w całej okazałości pokazała pipeczkę i na 99,99% jest dziewczynką (ten 0,01% to dla P., żeby nie był aż taki załamany, bo tak liczył na jajka, ze jak zobaczył ich brak, to się prawie popłakał ::)) z czego się cieszę jak głupia, razem z moją mamą i teściową ;D ;D Jutro jedziemy jakies kiecki w końcu kupić :laugh:

Moja szyjka długa, uformowana i zamknięta.Ciśnienie w porządku, dolegliwości standardowe. Nowych leków do brania brak ;)

;D no prosze nastepna sierpniowa panienka rosnie jak na drozdzach ;D tak ma byc , dominique dobrze ze malutka zdrowa no i ty w swietnej formie , a brzusio jeszcze raz to powiem sliczny ;D

Dominique, ogromniaste gratulacje! Widze, za mala juz nie jest taka mala :laugh: Dobrze, ze wszystko w porzadku, no i że Twoja forma taka swietna! Ciesze sie, ze sie potwierdzilo, ze bedzie coreczka :) Biedny P., hahah. Ale te chlopy sa glupie - tak chca syna, a potem rodzi im sie taka mala ksiezniczka i nie moga od niej wzroku oderwac. Moj T. na szczescie juz sie przekonal :) Chociaz pewnie i tak gdzies tam w glowie krazy mu mysl o juniorze ;)

Umowilam sie na jutro na USG :) I znowu oczywiscie sie denerwuje czy wszystko jestw porzadku - glupek ze mnie :p
Strasznie ciekawa jestem ile wazy moja kroweczka i ogolnie, co mi lekarz powie :) :) :) I czy oby na pewno dalej jest mala, a nie maly :p ;)

Sandra nie denerwuj się, na pewno jest wszystko w porządku :)

Ja musze wytrzymać do soboty i już sie nie martwię czy wszystko jest dobrze, tylko zastanawiam czy potwierdza sie przypuszczenia mojego gina, że w przyszłym tygodniu juz sobie urodzę ;D

reklama
Do góry