reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG piewrsze fotki naszych malenstw

ja sie boje ze moj synus charakterek bedzie mial po mnie lepiej gdyby mial po swoim tatusiu bo moj M naprawde ma anielska cierpliwosc, wytrzymalosc wyrozumialosc i wszystko co mozliwe w przeciwienstwie do mnie :-) ( czasami sie wkurzam jak sie z nim poklucic nie moge bo go zaczepiam albo marudze albo jakas sprzeczka to on a przestan juz normalnie dostaje bialej goraczki wtedy):wściekła/y:

reklama

D o m i n i k 20 tydzień, 4 dni
Młody nie lubi jak mu się robi zdjecia ani nawet jak się szuka tętna - robi wtedy uniki, zwody, wydziela kopniaki. Kombinuj lekarzu.Mąz twierdzi, ze to po mnie , a ja, że po nim. Nosek po tatusiu, siusiak też nie po mnie:-D

No to my tez się chwalimy. :tak:
Tak Susi pozowała w 15 tyg:
susi1.jpg

a tak w 21 tyg:
susi2.jpg

Dominik na usg 12 tygodni sie tak irytował, ze coś mu przeszkadza, ze tak pacał łapką, jakby muchy odganiał. W końcu odwrócił się tak, ze niewiele można było zobaczyć:-D.
Teraz też sie uparł, lekarz chciał zrobić zdjęcie to twarz zasłaniał ręką gwiazdor jeden. W końcu na koniec badania sprzedał takiego kopniaka w kulkę usg, że lekarz uznał, ze młody jest zirytowany i koniec.
cudak

A to nasza maleńka Emilka w 21 tc. Widać jak główkę odwraca "do obiektywu", chwali się też rączką i nóżką :)

Załączniki

• mala.jpg
    mala.jpg
    168,7 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Do góry