reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

USG zwykłe i 3D

reklama
Jolik, Syla dziewczyny ale piekne te Wasze zdjecia z USG- Wasze bobaski. az mnie zazdrosc bierze. tak bardzo chcialam miec 3D.

Syla,
Przepiękna, nieprawdopodobne to zdjęcie.
Macie duże Dzieciaczki. Mój mały we wtorek ważył 1880 gr, a Wy wszystkie powyżej (i to sporo) 2200 gr. To duża różnica.
Zacznę się martwić.

Lindsay, dzięki, na pocieszenie powiem Ci że nie zawsze da się tak uchwycić dzidzię (nawet na 3D) ja miałam chyba jakiegoś farta. Sama byłam zdziwiona.

Małgosiu, dziękuję bardzo, nie masz się czym martwić, przecież masz późniejszy termin, a każdy tydzień to duża różnica. Poza tym, o ile pamiętam to należysz do drobnych osób. Ja do takich nie należę. Więc natura musi jakoś dzieci dopasować do naszych kubatur :)

Malgos moj Mały tez wazył okolo 1800 wiec jest ok, bo miescimy sie w sredniej a poza tym to i tak o tydzien do przodu.
Syla moj Synek na usg pokazuje wszystko oprocz...twarzy. Ptaszka- prosze bardzo nawet jako pierwsze, al e nie buzke. Eshibicjonista cholera!

Frezja ja tez uwielbiam podglądac maleństwo, ale najchętnej bym na nie patrzyłą na żywo.
Tez musze iść na USG ale ejszcze nie wiem keidy będę je miała spróbuję zmaltretować lekarza żeby jak najszybciej.

reklama
Do góry