reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

USG zwykłe i 3D

no właśnie! dlatego ja tez się w końcu nie moge dopatrzeć!  ::) raz myślę, że to Zuiza a za chwilę sobie tłumaczę że to przecież Filipek!  :laugh: i sama juz zgłupiałam! Dlatego jestem ciekawa co wy tam widzicie?

reklama
Hi, hi Mała my to swoje widzimy ;D ;D ;D ;D ;D, ale nie możemy Tobie powiedzieć, bo przecież Ty tego nie chcesz!!!!!!!!!!!

Mała my już ustaliłyśmy to poza forum, ale nie popsujemy Ci niespodzianki, nie damy się ;) ;D ;D ;D ;D ;D

wstrętne babska!  ;)  :laugh: znęcać się nad kobietą w ciąży!!! ehhh  ;)  :laugh:  :laugh:  :laugh:

a ja i tak myślę że to będzie Zuzia! he he ciekawe czy się w razie czego Filipek nie obrazi! ;) ::)

;D ;D ;D ;D ;D

Oj Mała Ty chyba tylko sobie wmawiasz, że nie chcesz znać płci ;)
Wymienimy się pogladami jak już urodzisz, powiemy Ci wtedy co my sądziłyśmy ;D Ok?

ja chyba nie potrzebnie mam to ujęcie z USG, bo odkąd je mam ciągle się wpatruję! A wcześniej jakoś nie miałam z tym problemów! Mówiłam albo synek albo córcia. A teraz...  ::) oj kusi...  :p

wiemy że kusi, ale chcesz mieć niespodziankę!!!

Mała, kochana nie gniewaj się ale my nie lekarze jeszcze źle byśmy Ci zasugerowały i po co? ;)

Powiem jedno: Na pewno będzie miało zgrabny tyłeczek.

reklama
bo to po mamusi! ;) :laugh: ciekawe czy mleczarnie tez będzie miec po mamusi! ;) :laugh:

Do góry