reklama
Orzech
Fanka BB :)
Frezja ale kochana buziunia!!
milo jest na badaniu jak sie widzi sensowne ruchy, prawda...mam na mysli akurat Twoje ssanie....nie Twoje, tylko dzidzi naturalnie
No a plec, to mimo badan, zostaje nie do konca pewna
u mojej kolezanki 1 dzienprzed porodem zmienili zdanie
a u kuzynki 2 tygodnie przed porodem 
milo jest na badaniu jak sie widzi sensowne ruchy, prawda...mam na mysli akurat Twoje ssanie....nie Twoje, tylko dzidzi naturalnie
No a plec, to mimo badan, zostaje nie do konca pewna
u mojej kolezanki 1 dzienprzed porodem zmienili zdanie
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Frezja to niesamowite widzieć tak słodką buzinkę :-)
JA muszę jeszcze miesiąc poczekać ale pomału nastawiam się na przezycie takiego "szoku" :-) kto wie czy ja tez dziewczynki nie noszę, chociaż przeczucia mówią, że to jednak chłopak :-)
JA muszę jeszcze miesiąc poczekać ale pomału nastawiam się na przezycie takiego "szoku" :-) kto wie czy ja tez dziewczynki nie noszę, chociaż przeczucia mówią, że to jednak chłopak :-)
Ewcia masz rację z tymi ciuszkami, niebieski nie koniecznie dla chłopczyka 
Doxa z usg wyszedł termin na 15ego :laugh: ale pewnie wyjdzie i tak po swojemu :laugh:
Orzech to piękne uczucie, jak to dobrze że jest coś takiego jak USG :laugh:
Jolik miesiąc zleci szybciutko, przecież ten czas tak szybko leci :
dzięki dziewczyny
Doxa z usg wyszedł termin na 15ego :laugh: ale pewnie wyjdzie i tak po swojemu :laugh:
Orzech to piękne uczucie, jak to dobrze że jest coś takiego jak USG :laugh:
Jolik miesiąc zleci szybciutko, przecież ten czas tak szybko leci :
dzięki dziewczyny
Doxa
Fanka BB :)
Ewcia ja się aż tak kolorami nie przejmuje, całkiem sporo mam fajnych rzeczy w kolorze różowym
Oczywiście żadnych falbanek nie będę syniowi zakładać ;D ;D ;D
Frezja o widzisz, tak myślałam że niunia młodsza, mi wyszła końcówka września :laugh: :laugh: :laugh: Samym terminem to ja się nie przejmuję, bo tak jak piszesz dziecko urodzi się kiedy samo zechce. Tylko czasem się martwię, ze ten mój synio to będzie duże dziecko! Ja przy urodzeniu ważyłam ponad 4kg
, więc duża szansa że takie duże dziecko też urodzę!!! Z drugiej strony łatwiej się dzieckiem zajmować jak jest trochę większe
Tylko jak ja go urodzę!
Aaaa Frezja a ułożeniem pośladkowym to Ty się jeszcze nie przejmuj, jeszcze Twoja córcia ma czas aby się przekręcić
Frezja o widzisz, tak myślałam że niunia młodsza, mi wyszła końcówka września :laugh: :laugh: :laugh: Samym terminem to ja się nie przejmuję, bo tak jak piszesz dziecko urodzi się kiedy samo zechce. Tylko czasem się martwię, ze ten mój synio to będzie duże dziecko! Ja przy urodzeniu ważyłam ponad 4kg
Aaaa Frezja a ułożeniem pośladkowym to Ty się jeszcze nie przejmuj, jeszcze Twoja córcia ma czas aby się przekręcić
E
ewcia1981
Gość
DOXA kazda chyba zadaje sobie pytanie jak ja urodze ??? Jak juz glowka bedzie to reszta pojdzie mam nadzieje szybciutko.
Ja mialam 2,8 kg i 56 cm
Ja mialam 2,8 kg i 56 cm
reklama