reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

USG zwykłe i 3D

Frezja fajniutka buziunia niuniu i to z każdej strony ;)

A jaki termin Ci wyszedł z UDG? Bo Twoja dzidzia jest o tydzień starsza od mojej o jakiś tydzień, ale wg USG to chyba wyjdzie odwrotnie ;) Mój klocek "ważył" ponad kilkogram 27.06!!!!

reklama
Frezja ale kochana buziunia!!

milo jest na badaniu jak sie widzi sensowne ruchy, prawda...mam na mysli akurat Twoje ssanie....nie Twoje, tylko dzidzi naturalnie ;)

No a plec, to mimo badan, zostaje nie do konca pewna ;)

u mojej kolezanki 1 dzienprzed porodem zmienili zdanie ;) a u kuzynki 2 tygodnie przed porodem ;)

Frezja to niesamowite widzieć tak słodką buzinkę :-)
JA muszę jeszcze miesiąc poczekać ale pomału nastawiam się na przezycie takiego "szoku" :-) kto wie czy ja tez dziewczynki nie noszę, chociaż przeczucia mówią, że to jednak chłopak :-)

ja tez znowu czekam na badanie :),
ostatnie mialam 6 czerwca ale nastepne mam juz obiecane w czwartek, po glukozie zaraz, To dziecko chyba tam bedzie w szoku po takiej dawce cukru?? ;)

Ewcia masz rację z tymi ciuszkami, niebieski nie koniecznie dla chłopczyka ;)

Doxa z usg wyszedł termin na 15ego :laugh: ale pewnie wyjdzie i tak po swojemu :laugh:

Orzech to piękne uczucie, jak to dobrze że jest coś takiego jak USG :laugh:

Jolik miesiąc zleci szybciutko, przecież ten czas tak szybko leci ::)

dzięki dziewczyny

Ewcia ja się aż tak kolorami nie przejmuje, całkiem sporo mam fajnych rzeczy w kolorze różowym ;) Oczywiście żadnych falbanek nie będę syniowi zakładać ;D ;D ;D

Frezja o widzisz, tak myślałam że niunia młodsza, mi wyszła końcówka września :laugh: :laugh: :laugh: Samym terminem to ja się nie przejmuję, bo tak jak piszesz dziecko urodzi się kiedy samo zechce. Tylko czasem się martwię, ze ten mój synio to będzie duże dziecko! Ja przy urodzeniu ważyłam ponad 4kg :) , więc duża szansa że takie duże dziecko też urodzę!!! Z drugiej strony łatwiej się dzieckiem zajmować jak jest trochę większe ;) Tylko jak ja go urodzę!

Aaaa Frezja a ułożeniem pośladkowym to Ty się jeszcze nie przejmuj, jeszcze Twoja córcia ma czas aby się przekręcić ;)

DOXA kazda chyba zadaje sobie pytanie jak ja urodze ??? Jak juz glowka bedzie to reszta pojdzie mam nadzieje szybciutko.
Ja mialam 2,8 kg i 56 cm

Doxa to mamy takie samo zmartwienie. W mojej rodzinie wszystkie dzieci rodziły się ponad 4 kg, a brat męża to miał nie uwierzycie prawie 5 kg !!! Cóż pomału przyzwyczajam się do tej myśli ... jak ja je urodzę :-)

reklama
Doxa czeka nas "niezapomniane" przeżycie hihihihi ;D
Skoro jednak nasze mamy i w moim przypadku siostra to przeżyły to my też damy radę :-) Nie jesteśmy przecież gorsze :-)

Do góry