• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

"Wazon" wyszedł tak sobie, to raczej nie moja branża ;-)
Ale z kwiatkami wygląda znośnie, już go zapełniłam a potem schowam na półkę, będzie na wszelki wypadek, dopóki nie kupię czegoś ładnego :)
Pozdrawiam i co się nie chwalicie :)

Załączniki

• wazon.jpg
    wazon.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Znów kwiatka zrobiłam-co ja zrobię, że to najbardziej lubię :) Zrobiony trochę innym sposobem, ale efekt podobny.... Tu kwiat czterowarstwowy... Jutro zrobię taki niebieski :) A później biorę się za buciki :)

Śliczny :) I czterowarstwowy. Ja zrobiłam tylko dwuwarstwowy. A teraz nie mam pomysłu na to co będę robić - znaczy jak kupię włóczkę no to sweter, w tym tygodniu wybieram się na zakupy. Ha, swetra jeszcze nie robiłam, ciekawe co mi z tego wyjdzie. I czy w ogóle skończę ha, ha.
Pozdrawiam, życzę miłego weekendu. I owocnego :)

Ja zaczęłam robić takie fajne buciki-ale jak zwykle wychodzą mi dużo mniejsze niż mu na filmie :( nie wiem może mam włóczkę za cienką albo szydełko za małe....

To może zrób więcej oczek na początku, bo pewnie masz rację - oni pewnie i włóczkę i szydełko mają w większym rozmiarze. Ja na razie nic dla dzieci nie robię, bo... tak na wszelki wypadek. Potem jeszcze będę miała czas :)
A na teraz nie mam pomysłu, więc czekam na wtorek lub środę, na zakupy pasmanteryjne.
Pozdrawiam, powodzenia :)

Tak się domyśliłam z suwaczka :) Ale ja właśnie dlatego, że jestem w ciąży, nie chcę... zapeszać. Bo inaczej już dawno bym coś dziergała. A Ty jak zrobisz, to zaraz dawaj zdjęcie, wystarczy jeden bucik :)

reklama
Super dziewczeta :tak:

A probowalyscie decoupagu? Tez mozna wyczarowac cudenka :tak: W poniedzialek wstwie fotki, bo musze z pracy kabel od kom przyniesc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry