• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

mojemu m joda sie podobal a mnie jako, ze ja fan gryzoni - myszki:tak:, ale tak naprawde to wszystko jest ladne, grunt, ze wlasnorecznie robione, bo nie ma to jak poswiecenie i wklad wlasnej cierpliwosci i pracy

Martusia ja dopiero kupilam szydelka, ale jakos ciezko mi to idzie:rolleyes2:wiec mozesz byc na pewno z siebie dumna:-)

reklama
To nie jest trudne jak się załapie o co chodzi :) Robiłam tego kwiata z youtuba-i powiem, że tamten miał dwie warstwy-a trzecia to już moja własna inwencja :)

[video=youtube;PfaX4nYA45U]http://www.youtube.com/watch?v=PfaX4nYA45U&feature=autofb[/video]

Martusia jakie ładne :) Zwłaszcza, że piszesz, że to nauka no to zwłaszcza. Ja zaraz włączę baterie do aparatu, niech się ładują i też się pochwalę :) A co :)
Miłej niedzieli wszystkim

Ja do tej pory myślałam w sumie tylko o robótkach na drutach, chociaż na szydełku też daję radę, ale jak zobaczyłam kilka ubranek dla dzieci robionych na szydełku no i na koniec ten śliczny kwiatuszek... nabrałam ochoty. Tyle, że na razie nie będę robić nic dla mojej fasolki - żeby nie zapeszać. Ale na pewno potem coś zrobię :) Nabrałam ochoty

A zrobię, czarnego, bo na razie mam włóczkę w tym kolorze pasującą do szydełka, które mam na stanie :) Dzięki za pomysł - świetny, zwłaszcza, że lubię kwiaty do przypinania :)

reklama
Właśnie skończyłam drugiego kwiatka.... trochę inny wyszedł-ale znów chyba nie taki jak powinien ;) na tym filmiku nie zawsze widać co ona robi.... A i nie wszystko rozumiem więc możliwe że coś robię inaczej :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry