• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Dzieki dziewczyny ale mie wychwalilyscie pod niebiosa az sie rozplywam hehe :)
Kahaka karteczka cudnaaaaaaaaa, fajne masz te polperelki gdzie kupilas? a kwiatki skad drukowalas czy z tych papierow wycinalas? ?:)
Bardzo ladnaaaaa, mama sie ucieszy na pewno

reklama
Kahaka muszę powiedzieć, że masz zmysł plastyczny. Duże wyczucie formy i kompozycji. Wiem co mówię, bo jestem plastykiem z wykształcenia.

Cześć dziewczęta :)
Ja znowu dwa jajka zrobiłam, z koralikami - a jestem w trakcie malowania wielkanocnych ozdób i aniołków to niedługo pokażę.
Pozdrawiam :)
A teraz jaja, tylko kolory jakieś takie mało żywe...

Załączniki

• jajo8i9.jpg
    jajo8i9.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 47
zjola, dziękuję za komplement. Ja od małego ciągle coś robię-rysuję, składam origami, wycinam itp. Na stare lata pasja wróciła :) W szkole często prosili mnie, żeby jakąś pracę za kogoś zrobić ;) Żałuję, że nic nie zrobiłam w tym kierunku, wszystkiego uczyłąm się sama, a mogłam iść do jakiejś szkoły plastycznej.

reklama
U mnie, w małym mieście, nic takiego nie znajdę.
Zostaje mi wyżywać się artystycznie na karteczkach i innych "przydasiach" :)

Dziewczyny, koszulki na jajka są super. Jak miałam kilkanaście lat, to babcia uczyła mnie robić na szydełku i na drutach, ale teraz już nic a nić nie pamiętam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry