• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

A ja ostatnio nic nie robię :/ wczoraj cały dzień w łóżku więc mogłam coś zdziałać, ale po 1. chora jestem to mi się nie chciało, a po 2. bawiłam się nowym telefonem hehe

reklama
piekne macie te rzeczy
ja już nastawiałam się na dłuższe chorobowe ... no ale niestety straciłam dzieciątko więc teraz raczej z wami nie będę szydełkować , ale mam nadzieję że co się odwlecze to nie uciecze
bedę podgladać stronkę może natchnienie przyjdzie samo i jednak zacznę robić szybciej niż myśłałam

Lopop, tak bardzo mi przykro... Trzymaj się kochana.

Dzięki dziewczyny za miłe słowa, dzisiaj albo jutro pokażę resztę, jeszcze muszę polakierować, a lakier niby szybkoschnący, ale długo schnie.
Martuś, a Ty się nie przejmuj, hobby to ma być przyjemność a nie przymus, prawda? Dłubiesz sobie wtedy, kiedy masz ochotę ;)

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Robię z ciasta solnego kilka jajek do zawieszenia i dwa aniołki - z przeznaczeniem do ludzi ;) Chwile grozy zresztą z tym związane przeżyłam, bo wczoraj lakierowałam na balkonie, tam zostawiłam no i pojechałam do mamy. A tu deszcz, ale już nie chcieliśmy wracać, więc kilka godzin zamartwiałam się, że mi masa rozmoknie. Na szczęście nic się nie stało i mogę dziś kontynuować :)

Aniołki skończone, jeszcze wieszaczki przykleję, ale mogę już pokazać :)

Załączniki

• 2aniołki.jpg
    2aniołki.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 58
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry