• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
To znowu ja, co tu taka cisza? Dziewczyny, na pewno jakoś dekorujecie mieszkania czy domy, pokażcie Wielkanocne dekoracje :)
Ja zaczynam - jajko tradycyjnie i mojej jajka z masy solnej zawieszone na lampie. Jeszcze kurczaczek będzie tylko go skończę.

Załączniki

• jajo11.jpg
    jajo11.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 64
  • masa solna - jajo duże.jpg
    masa solna - jajo duże.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 74
  • masa solna - jaja.jpg
    masa solna - jaja.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 146
  • masa solna - jajo małe.jpg
    masa solna - jajo małe.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 88
Basiu ja będę miała świąteczną dekorację jak sama się powieszę :) Mam już taki przesyt po pracy, że jak zwykle szewc bez butów chodzi :(

Przy okazji życzę wszystkim Wesołych Świąt!

Zjola haha ale sie usmialam z Twojej wypowiedzi ;) nie wieszaj sie :)
Basiu
moz-screenshot.png
fajne te jaja z masy, za rok zrobie na pewno :) bo teraz czas na pieczenie, wczoraj mazurka zrobiłam, dziś babka w planie :)

Mam zlecenie na kartke tez z okazji 80 urodzin musze na jutro wykonac to wrzuce foto jak zrobie i przy okazji cykne tez dekoracje domu :)

A ja nic nie robię na Święta, bo jeden dzień jesteśmy u moich rodziców, a drugi u teściów. Dekoracji świątecznych też nie robię. Jakoś nie mam nastroju świątecznego w ogóle. Za to wczoraj zrobiłam kartkę urodzinową dla koleżanki - skłądaczek:
P4220912.jpgP4220913.jpgP4220914.jpgP4220915.jpg

Kahaka, karteczka - prześliczna. Tą dla babciną urodzinową też pokaż koniecznie.

Dziewczyny, pewnie jeszcze tu zajrzę, nawet w Święta, ale na wszelki wypadek już chciałam każdej z Was złożyć życzenia pogodnych i radosnych świąt, miłych spotkań z rodzinami i tradycyjnego mokrego Dyngusa.
Wesołego Alleluja!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry