• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

O, witam Kahaka :) Zapomniałam, że to dzień matki niedługo, może z tej okazji coś zrobię. Może karteczkę, a może coś innego...
I jak kupię odpowiednie szydełko, to może małe buciki spróbuję zrobić...

reklama
No w koncu sciagnelm zdjecia :) wrzycam dzis tylko moja szkatuleczke i lece sie myc i spac bo padam na twarz :)

Dzis tez nie proznowalam zrobilam fajne pudeleczko dla mamy na dzien mamy jutro zrobie fotki to tez Wam wrzuce :)

szkatulka.jpg

Dotka, śliczna ta szkatułka :) Jesteś strasznie zdolna kobietko :) I ciekawa jestem tej drugiej szkatułki :)
Muszę się zabrać do pracy, bo mi wstyd, ale weekend mam zajęty (przynajmniej do niedzieli). Potem pomyślę. Ale właściwie to już chcialabym się za coś zabrać ;)
Pozdrawiam, miłego weekendu

Dzieki Basieńko:*

Działaj działaj, ja teraz zainspirowałam się pudełeczkami i mi sie spodobały bardzo :)

No i wczorajsze moje dzielo zrobione dla mamy na 26 maja, do srodka chce wlozyc pieczatke, chce jej wyrobic nowa do pracy bo ma taka stara na tusz i mowila ze by jej sie przydala :) Do tego kupie komplet kieliczkow na wysokiej nozce do szampana bo mowila ze jej sie takie marza i juz bede miala prezencik :)Poniżej jeszcze mój kwiat z bibuły i kolejna broszka :)

pudelkok.jpg

27598633.jpg

broszka2.jpg

Ostatnia edycja:
Wybaczcie mi dziewczęta nieobecność, ale mi laptop padł kilka dni temu... całe szczęście od przed chwilą mam neta na stacjonarnym...

Weszłam tu a tu takie cuda... dotka jesteś mistrzynią! też bym tak chciała!

Martuś a tam mistrzynia od razu :) za wielkkie słowa hehe

Wczoraj jeszcze wieczorem pokusiłam sie na upiecznie babki waniliowe, pachnie rewelacyjne i jest wilgotna, przepis extra, dostalam od kolezanki, przepis wart wyprobowania.
Zapraszam na kawke i babeczke :)

babkawaniliowa.jpg

Wygląda pięknie! Ja miałam robić po Świętach babkę białkową-bo mi sporo białek zostało, ale w końcu zrezygnowałam-kiepsko u nas baby ią-wszyscy wolą ciasta z kremem...

Dotka, a ta druga skrzyneczka jakie cudo... Mistrzyni, bez dwóch zdań. A jakie detale!!! To ten pierwszy bibułkowy kwiatek, prawda? Śliczny!
Babeczka też smakowita, mniam...
A ja nadal nic, ale byłam bardzo zajęta, dopiero teraz odpoczywam.
Pozdrawiam, buziaczki dla wszystkich :*

Ostatnia edycja:
Basiu tak to bibułkowy kwiatek, nie mam drutu bo kusi mnie żeby zrobić 3 długie róże i już fajne patyki znalazłam na podwórku.

Witam kochane, ja dzis pospalam sobie dluuugo bo do 10 prawie.
Potem sniadanko i ulubiona pora dania - czyli kawka i cos slodkiego

Wczoraj mnie naszło by zrobić kolejne pudełko, pomysł przyszedł do głowy i nie pozwolił poczekać do dziś - więc zrobiłam.

To mniejsze niebiesko-żółte dla przyjaciólki która jutro ma imieniny.
To większe może wystawię na allegro bo jeszcze nie ma właściciela i wpadnie jakiś grosik
wink.gif

Wczoraj kupiłam sobie kolczyki i wisiorek do nich to też zaraz Wam zaprezentuję.

I na koniec okropna pogoda u mnie pada snieg !!! i deszcz

pudelko2.jpg

pudelko3b.jpg

pudelko4.jpg

i wszystkie razem

pudelka.jpg

i kolczyki

kolczykic.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama