• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Biedne kwiaty - zimno im a poza tym aż uginają się pod ciężarem śniegu... Ale ślicznie to wygląda :)
Nowe pudełka - rewelacja. Prześliczne - co jedno to ładniejsze, a za każdym razem jak oglądam to inne mi się podoba :) A kolczyki!!! Kolor cudowny, taki delikatny, mmm...
A u mnie - leje od rana i 5 stopni powyżej zera. Brrr... Wybierałam się na długi spacer dzisiaj, ale siedzimy w domu z przymusu - taki leniwy dzień. Ale i taki dzień od czasu do czasu jest miły ;)
Pozdrawiam ciepło i życzę lepszej pogody.

reklama
Dotka jesteś niesamowita! i w jakim tempie Ci to idzie!!! A pudełka są tekturowe czy jakie?Sama je robisz czy gotowe kupujesz?

U nas też zimno :( co za brzydka majówka w tym roku!!!

Basiu dziekuje :) kolczyki tez mnie urzekly ten kolorek taki delikatny, a kwiatow szkoda .. ale snieg juz stopnial prawie calkiem na szczescie :) ja tez dzis leniu****e no moze nie calkiem...

wyznam Wam ze ostatnio znalazlam na starociach za darmo taka metaloplastyke rame, nie wiem czy byl tam obrazek czy lustro, troche zdefektowana, ale tchenlam w nia nowe zycie i zrobiłam sobie z niej ramke :) Rama juz odswiezona tylko jeszcze musze zdj u fotografa wywolac i bedzie cudownie na scianie sie prezentowac.

Co o niej myslicie fajna? Na zdj "przed" i "po" w wolne luki dałam perełki, pomalowałam troche złotą farbą i dałam srebrnego brokatu :) mnie urzekła ...

Martuś pudelka robie sama :) z papieru ale o gramaturze 160 gram wiec jest on sztywniejszy, na takie grubsze papiery chyba sie juz kartony mowi.
Robie zwykle popołudniami po pracy i szykuje mi sie pracowity tydzień, bo dostałam od koleżanek zamówienia na pare pudełeczek to na dzień mamy, dla siebie i z okazji urodzin :)

Zobacz załącznik 351180

Dotka, to jest bomba!!! Ja też uwielbiam takie starocie, przerabiane i niekoniecznie. A ta Twoja ramka strasznie mi się spodobała. Masz niezłe oko :)
Ja ze starego kieliszka mojej babci (chyba do szampana, ale nie jestem pewna) zrobiłam sobie świecznik, ładnie wygląda jak świeczka się świeci, A Wam się podoba?Zobacz załącznik 351202

A śnieg ze Śląska to chyba niedługo do Krakowa dojdzie - u nas już wiszą takie ciemne ołowiane chmury, że coś strasznego, jak nic śnieg spadnie.
Pora na kolację... Chyba bym coś słodkiego zjadła - na pocieszenie ;)

Basiu dzięki :) nie widzę Twojego świeczniczka chyba się coś źle Ci zalączylo, sprawdź

U nas dzis naprawde zimno bylo, ale jutro ma byc juz powyzej 10 stopni i pogoda stopniowo ma wracac

To jeszcze raz spróbuję, bo ja go w tamtym poście widzę - dziwne:confused:

Załączniki

• świecznik.jpg
    świecznik.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 52
dziewczyny jak ja wam zazdroszczę-macie taką wyobraźnię, żeby z niczego zrobić COŚ!!!
ja ostatnio mam brak weny... nie wiem co się dzieje-jedno wielkie nic ;/ może spróbuję się zebrać, żeby coś na dzień matek zrobić....

Basiu-niedawno był początek ciąży a tu widzę już połowa się zbliża! Spe-na kiedy masz termin??

Basiu rewelacja, super efekt jak świeca w środku sie pali nono w sam raz na romantyczne wieczorki przy świecach !!! i tez dzis zauwazylam ze juz na półmetku jestes, pewnie szybko zlecialo :)

Martuś zawsze jak sie oglada czyjes prace to sie wydaje ze nasze sa mniej fajne :) ale to nie prawda, wszystkie są śliczne, a wyobraźnie masz, tylko czasem przychodzi taki leń kreatywności i wtedy nic sie nie chce :) znam to...

Dzięki dziewczyny :)

To prawda, już połowa, zleciało nie wiem kiedy :) I wiecie co? Wczoraj dowiedziałam się, że dziewczynka ma być ;) Więc może niedługo pokuszę się o jakąś sukieneczkę na szydełku, kto wie?

Martuś, Dotka ma rację, czasem po prostu za nic nie można się zabrać, a czasem energia Cię rozpiera, tak już jest :) I chyba nic na siłę, na razie odpoczywaj a jak poczujesz, że coś byś sobie stworzyła, to stworzysz i już :)

Dotka, mam nadzieję, że następne pudełeczka też pokażesz :)

reklama
Basiu-nie pokazało mi, że jest nowy post... a nawet 2 :)
Gratuluje dziewczynki!!! ja też bym chciała- po 1. zajść w ciążę, a po 2. mieć córeczkę :)
Masz już jakieś pomysły na imię?

Wiecie co-ja ciągle mam ochotę coś stworzyć... ale zaraz mnie myśli nachodzą, że nie wiem co.... że i tak mi nie wyjdzie.... ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry