• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Martuś, w ciążę zajdziesz, zobaczysz :) ale dziewczynki raczej się nie da zagwarantować ;)
Ja na początku myślałam, że chłopiec będzie - mama mi wywróżyła i jakoś się przyzwyczaiłam do tej myśli. A teraz się odzwyczajam ;)
Na razie myślimy, mamy kilka propozycji, może coś jeszcze się znajdzie i wtedy wybierzemy. Na szczycie listy imion jest Różyczka a zaraz potem Zuzia.

A tym, że nie wyjdzie nie przejmuj się kochana, bo zawsze coś wyjdzie :) A czasem to, co wychodzi jest fajniejsze od zamierzonego efektu - tak, że przeszukaj internet w poszukiwaniu inspiracji i do dzieła :)

reklama
ja mam ciocię Różę i mi też się to imię podoba...

My od początku staranek mamy dla córki wymarzone Konstancja-też nie popularne, ale nam obojgu strasznie się podoba [w przeciwieństwie do reszty naszych rodzin...]

Konstancja to bardzo ładne imię, ważne, żeby Wam się podobało no i żeby w przyszłości dziecku też ;) (ale to akurat trudno przewidzieć)
Cieszę się, że i Tobie się podoba Różyczka, bo to nas utwierdzi w przekonaniu, że może będzie Różyczka. Zobaczymy :)

teraz w jednym z seriali jest Konstancja, a że moja rodzinka ten serial ogląda to liczę na to, że trochę się z tym imieniem osłuchają i oswoją... :)

edit: 20:46
Pewnie znacie stonkę cafeart.pl Ale jeśli nie to polecam!!!
Napaliłam się na coś z masy solnej, zrobię mamom na ich święto... aż chyba zaraz polecę robić masę :)

edit2:
tak się napaliłam, że poleciałam robić masę... teraz "rzeźby" już się suszą... chyba zostawię je na noc w piekarniku-na 50stopni to chyba się nie spalą...
A to ich fotka jeszcze przed pieczeniem:

Zobaczymy czy coś z tego wyjdzie...

Ostatnia edycja:
Basiu widze ze zaszalalas hehe :) Aniołki tulące się super, a i kotek fajniusi, ciekawa jestem jak sie beda prezentowac jak pomalujesz i jakie kolorki dobierzesz :)

Ja susze w temp 110 stopni ale przy uchylonym piekarniku,na noc bym sie bala zostawic :)

Marta Konstancja tez mi sie nawet podoba i tez ogladam ten serial :)

Ja wczoraj tez wzielam sie po pracy do roboty, cale popoludnie powsiwecilam, a spac poszlam przed 23. Ale powstaly 4 male pudeleczka na zamowienie, postaram sie zrobic zdjęcia dziś to Wam pokaze :)

Miłego dnia !

:-D Dotka, widzę, że nie tylko mi się myli czasem - te aniołki i koteczek to nie moje tylko Martusi :):):) Ja też bym się bała na noc zostawić ale Marta już by pewnie chciała pomalować :) Ale Ty pracowita jesteś - cztery pudełka! No, no, no :) Pokazuj jak najprędzej kochana.

Martuś Prześliczne! a kot to jest boski - koniecznie pokaż jeszcze jak pomalujesz. W sumie ja też jestem okropnie niecierpliwa a na 50 stopni to nie powinno się nic stać, ale nie zostawiłabym na noc ;););) Chociaż w sumie - nawet jak by się nie daj boże zarumieniło to się pomaluje :)

Pozdrawiam Was Kochane

reklama
A tych dziurkaczy przez internet się nie da kupić - w razie gdyby w papierniczym nie było?
Ładne są, Ty jak widzę, masz zacięcie do tego typu rzeczy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry