71barbara
Fanka BB :)
Och Dotka, jakie ładne, to ostatnie chyba podoba mi się najbardziej. Ten motyw róży to z jakiegoś szyfonu? I widzę, że bibułkowe kwiaty wychodzą - coraz ich więcej 
No i zazdroszczę pomocnika
Też bym takiego chciała, niestety czasem dysponuję tylko teraz, a jak chodzę do pracy to nie mogłabym się nim zajmować przez cały dzień. Ani mój P. Śliczny psiak 
Gratuluję zakupów, ja kupiłam sobie tylko szydełko i zamówiłam włóczkę - na sweter dla mojego P.
Zobaczymy co mi z tego wyjdzie
W hurtowni nie byłam - nie zdążyliśmy.
Martusia, i jak tam, wyschło? Bo strasznie mi się te Twoje dzieła spodobały. A kot z bąblem nie będzie ładnie wyglądał? Bo może ciekawie. Na czym je układasz w piekarniku? na ruszcie, czy na blaszce? Bo mi od spodu raczej ostatnio równe wyszły - w sumie nie wiem od czego to zależy, bo kiedyś znowu bułkowate. A suszę w około 100 stopniach, do skutku, sprawdzam stukając
No i zazdroszczę pomocnika
Gratuluję zakupów, ja kupiłam sobie tylko szydełko i zamówiłam włóczkę - na sweter dla mojego P.
W hurtowni nie byłam - nie zdążyliśmy.
Martusia, i jak tam, wyschło? Bo strasznie mi się te Twoje dzieła spodobały. A kot z bąblem nie będzie ładnie wyglądał? Bo może ciekawie. Na czym je układasz w piekarniku? na ruszcie, czy na blaszce? Bo mi od spodu raczej ostatnio równe wyszły - w sumie nie wiem od czego to zależy, bo kiedyś znowu bułkowate. A suszę w około 100 stopniach, do skutku, sprawdzam stukając