• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Ja chyba spóbuję tą zakładkę... O frywolitkach póki co nie myślałam... może kartkami później się zajmę... chcę wykorzystać maj bo mam wolny :)

reklama
Znaczy wiesz, te frywolitki to tak na przyszłość - pewnie odległą, ale podobają mi się i na pewno kiedyś spróbuję.
A zakładkę próbuj, próbuj i już się nie mogę doczekać, kiedy pokażesz :) Jeżeli masz trochę wolnego czasu to trzeba go wykorzystać :)

Maj minie mi na bezrobociu wiec popracuje w domu :) tylko moj maly kotek troche przeszkadza-wloczka sie bawi :) tylko mam problem bo wloczka dosc gruba i pewni wyjdzie za grube do ksiazki Ale ze robie aniolka-zakladke to w razie czego bedzie jako ozdoba...

Kotek... jak ja Wam zazdroszczę tych zwierzaków :)
Jak Ci z zakładki wyjdzie ozdoba na ścianę to:
1) babci też na pewno się spodoba
2) a na zakładkę wtedy możesz poszukać wzorów z kartonu czy z materiału (pamiętam, że w szkole nawet z filmu do aparatu się takie robiło)
A zakładkowy aniołek zawiśnie na ścianie :)

Pójdę już spać chyba, trochę ziewam to może zasnę
Dobranoc Martusiu :)

Ostatnia edycja:
A ja aniolka prawie skonczylam-zostalo skrzydlo i sznurek Ale to juz jutro :)
figurki chyba mi juz wyschly tzn te stare Nowe jeszcze nie, ale juz wylaczylam piekarnik Tylko cos mi sie wydaje ze te nowe tez maja babelki :( wyglada to normalnie, ale boje sie ze potem np przy malowaniu mi sie zapadna i beda dziury No nic-poczekamy, zobaczymy...

Basiu ciesze sie ze piesek i filmiki sie podobaly :)
Na flilmach to ja i juz nie taka super mloda bo 26 wiosenek juz w czerwcu stuknie :)
Z niecierpliwością czekam na pudełeczko Twoja każdy pomysł jest super :)
Frywolitki sa śliczne takie delikatne ale pewnie trudna to sztuka

Martuś fajnie ze masy Ci zostalo, kocurka ulepisz,

Podaje fajna stronke Wam młodej ale b. zdolnej dziewczyny dużo rzezy z masy zrobiła
i są tez tutoriale jak wykonywac niektore figurki, tu kot specjalnie dla Ciebie:

Jak zrobić Walentynkowego Kocura na ściane - Kurs - Sztuka n!epoważna- zainspiruj się! - ciriiii.pinger.pl

Jak pomalować Walentynkowego Kocura ? - Sztuka n!epoważna- zainspiruj się! - ciriiii.pinger.pl

Magnik dziekuje za wpisy do ksiegi gości ;)

Martusia, jak Ty szybko śmigasz na tym szydełku :) A te bąbelki jak będą zupełnie suche, to nie powinny się pozapadać - najwyżej troszkę figurka będzie troszkę odstawać od ściany.
Dotka, wyglądasz na 18 :):):) Albo i mniej :) A piesek świetny i bardzo dzielny.
Pudełko zacznę, ale nie wiem czy dzisiaj skończę, a jakie wyjdzie to zobaczymy ;)
A frywolitki - już patrzyłam jak się je robi - i to chyba nie jest strasznie trudne, tylko takie wrzeciono specjalne jest potrzebne. Na razie tylko o tym myslę ;)

Pozdrawiam i życzę miłego dnia

Basiu haha dzieki za komplement :) milo slyszec, tam to bez makijazu, wiesz to byly takie sobotnie wyglupy pomysl wpadl na szybko zeby pieska nakrecic i tak zostalo :)

Z niecierpliwością czekam na Wasze dzieła.
A ja dostałam kolejne zlecenie od koleżanki ale ruch się zrobił, ale się cieszę to znaczy że pudełka się podobają.

Mam zrobić pudełeczko małe z przeznaczeniem na biżuterię będzie i kartkę z okazji bierzmowania

hej hej :)
Dotka- to my jesteśmy równolatki-mi w sierpniu stuknie 26... :)
A Ty Baśka-przyznaj się ile masz ;p
Ja dziś może coś pomaluję-lakierami do paznokci, bo farbek nie mam i nie będę dziś w mieście ;/

reklama
No przyznam się, bo co mi tam ;) Mam nadzieje, że mnie nie przepędzicie stąd jak się przyznam :-D W sierpniu mi minie 40 lat... Starość nie radość kochane :) Ale czuję się wciąż młodo :)
Martuś a zakładko zawieszka gotowa? Pokazuj :) No i lakierami pewnie, jak najbardziej. Ja na początku tylko lakierem do paznokci malowałam - teraz są takie różne kolory.

Lecę do sklepu na razie a potem podziałam trochę :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry