• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

No jeszcze dziś weszłam to wstawiam :) Tylko wybaczcie jakość foty-już ciemno a to komórką...
Oprócz kartek prezentuję Wam miłość mojego życia czyli moją kotkę :)

reklama
Niestety, wczoraj już poszłam spać, no i dopiero dzisiaj zaglądam. Martuś - śliczne są, mi tam się podobają wszystkie!!! A ten tulipan i motylki to sama wycinasz? Czy może to są gotowe wzorki?
A kociak jaki ładny. Powtórzę się - zazdroszczę Wam tych zwierzaków i tyle ;)

Buziaczki

Fajny pomysł - znaczy z tym kalendarzem :) Trzeba wykorzaystywać wszysko dookoła :)
Ten papier z cafeart też dobry pomysł - prosty a efektowny.
A moje pudełeczko czeka końca weekendu - bo teraz raczej nic nie zrobię, pewnie skończę w poniedziałek.

Muszę wypróbować to z tą serwetką-tylko muszę kupić jakieś ładne :)
Na pudełeczko czekam z niecierpliwością :D

A Dotka gdzie? pewnie tworzy albo psa szkoli :)

Ha, ja sama jestem ciekawa co mi to wyjdzie:shocked2:
A jak tam, Martuś, Twoja zakładka?

A Dotka zamiast siedzieć przy kompie, pewnie na świeżym powietrzu spędza czas ;P

Jestem, juz jestem, wczoraj bylam w galerii i sobie fajne bluzeczke kupiłam :)
A popołudnie spędziłam na pudełkach, 5 dużych powstało, masakra na koniec byłam tak wykonczona ze masaz by sie przydal hehe :)

Matrus super pomysl z tymi wycinankami z kalendarza, kartki nieprzeladowane, takie w sam raz, a jak zyczenia w srodek dajesz? wklejasz drukowane, czy piszesz odrecznie? i widze ze tez masz towarzystwo przy robotkach hihi

A i pomysl na papier z tymi serwetkami i folia rewelacja :)Ja tez robiłam tego aniołka, malowałam pozniej po swojemu i inaczej troche sznurki umocowalam - wkleje fote

Basiu
z niecierpliwoscia czekam na Twoje pudeleczko, a zwierzakow nam nie zazdrosc bo niedlugo bedziesz miala zajecie przy swojej corusi :) hihi

Zdj pudełek i kartki na bierzmowanie poniżej oraz anioł solny lecący który robiłam kiedyś w towarzystwie innych :)

Zobacz załącznik 352481Zobacz załącznik 352482Zobacz załącznik 352483Zobacz załącznik 352484Zobacz załącznik 352485Zobacz załącznik 352486Zobacz załącznik 352487Zobacz załącznik 352488Zobacz załącznik 352489Zobacz załącznik 352490

Ostatnia edycja:
wow Dotka ale się napracowałaś! Efekt super jak zwykle!!! Zapomniałaś jeszcze o zdj tej bluzeczki co kupiłaś;p
Życzenia raczej drukowane będą-jeszcze nie wkleiłam bo na razie nie wiem jaka okazja się najpierw trafi ;) Wczoraj je jeszcze wykończyłam.... I zobiłam zakupy na allegro u tego sprzedawcy co polecałaś więc teraz kartki będą takie bardziej ozdobne bo kupiłam trochę gadżetów ;) Pomalowałam też resztę figurek-polakierować jeszcze je muszę, ale to po weekendzie bo muszę lakier kupić.... Zaraz wstawię foty jeśli znajdę baterie do aparatu :)

edit: zapomniałam napisać, że kota widzę też robiłaś-ja też... tylko w dużego zapomniałam zawieszkę wstawić.... trzeba będzie przykleić.... teraz mi schną bo po malowaniu trochę mi się namoczyły.... Jutro muszę się zaopatrzyć w sól i mąkę hehe bo mi mało zostało a zamierzam jeszcze trochę otworzyć...
Skąd wzięłaś te narożniki co masz w kartce, na życzeniach? Bo ja kiedyś szukałam i nie znalazłam...

Uploaded with ImageShack.us

Niestety w świeczniku zrobiłam za małe otwory i po upieczeniu urosło i się świeczki idealnie nie mieszczą do środka ;/

Ostatnia edycja:
reklama
Martuś ale cudeńka storzyłaś, dziś kartki lepiej widać, super widze że motyle brokatem przyzdobilas, efet rewelacyjny,a te róże?? fajne skad je masz? sama robilas?

Świecznik tez bardzo mi sie podoba, przyozdobilabym bardziej jakos tylko te tulące się anioły, te szatki bym im jakos udekorowała :)

Ciesze sie ze zakupy dokonane, a zdj bluzki cyknę przy najblizszej sesji :)

Narożniki przy życzeniach to gif drukuja sie razem z życzeniami, jak chcesz to moge Ci przesłać na maila gotowca na życzenia do kartek ;)

A przede mną pracowite popołudnie, muszę zrobić 5 pudełeczek małych, ale ozdobię tylko jedno bo na jutro mam koleżance zanieść, a reszta poczeka do poniedziałku.

Pochwalę się Wam jeszcze że dostałam w prezencie super foremkę sylikonowa z mini babeczkami od takiej dobrej Pani, już w rewanżu dam jej jedno ze zrobionych wczoraj pudełeczek ;) Właśnie piekę babeczki, efektem jak zwykle pochwalę się :)

Basiu a Ty gdzie jestes? :)

Zobacz załącznik 352539

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry