• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Hej dziewczyny :)
Ale tworzycie na całego :) Ja w weekendy raczej nacieszam się mężem, bo w tygodniu mam go bardzo mało.
Dotka - pudełka jak zwykle bomba. Nie mogę się napatrzeć. I kartka też oczywiście piękna. No i ciasto solne w pięknej formie również :)

A córusia córusią, ale zwierzaki też są fajne :) I dobrze dla dziecka, jak się ze zwierzakiem wychowuje. No ale na razie nie ma... trudno :)

Martusia, a martwiłaś się, że Ci nie wyjdzie i takie tam. Powiem Ci, że ten kot z bąblem (czyli mniejszy) nawet bardziej mi się podoba - dzięki bąbelkowi jest taki... puchaty :) Z aniołków to mi osobiście ten fioletowy się podoba, chyba kolor sukienki tak mi się podoba.
A świecznik to mi też tak się raz, już dawno zrobił, te malutkie nie wchodzą, ale stawiam w nim takie chude, wysokie :) Tylko ja zrobiłam dwa, na pojedyncze świeczki.

reklama
A faktycznie zapomnilaam o tym bąblu hehe :) wygląda jakby brzuszek taki pękaty mial, extra !

Basiu w tych mini foremkach babkowych to ja piekę babkę cytrynową, a nie mase solna ;)

Dotka rozyczki gotowe, byly kupione na allegro jak zaproszenia slubne robilam... Byly razem z takimi wstazeczkami ale je oderwalam tutaj... Sukienki planuje przyozdobic Jeszcze nie wiem jak... Ale cos zrobie :)

Ha, ha, Dotka, mówiąc o formie, miałam na myśli formę jaką Ty nadałaś ciastu. Ależ ja się wyrażam, że nie można mnie zrozumieć:szok:
Martuś, czekam na efekt całkiem końcowy :)

Hej dziewczyny, w końcu wróciłam :-D
Marta, ale masz wenę;-) super!
Dotka, jak zwykle cuda porobiłaś.

Co do tego papieru robionego z serwetek, to znam ten patent i robiłam już. Jest to naprawdę proste.
Pokazuję pudełeczko na prezent dla mamy - właśnie skończyłam. Ten papier ze storczykiem jest robiony właśnie metodą żelazkową.
E0BI9KBmsQwab8osoB.jpgWF9SeWngG6obu9CpmB.jpgOK77m6u38iEdeaGLjB.jpg
pencil.png

reklama
Cześć dziewczyny :)
Witam Was słonecznie :)
Kahaka, witaj zgubo odnaleziona :), pudełeczko śliczne, te przeszycia strasznie mi się podobają, i na kartkach i na pudełku :) Chociaż kwiatek oczywiście też i cała reszta, ale te przeszycia tak wykańczają cały przedmiot.
Dotka bluzeczka piękna (mogłabym taką mieć ;)) - tak sobie pomyślałam, że też muszę coś nowego sobie kupić, bo lato idzie, a niewiele mam - zainspirowałaś mnie :) Twoje pudełeczko - jak zwykle, a babeczki wyglądają tak, że chciałoby się je zaraz zjeść :)
Martuś, a my kończymy dzieła i pokazujemy ;)

U mnie proces proces przeciąga się, bo najpierw klej schnie, ale na to był weekend, a teraz też klej i farba i jeszcze potem lakier. No nic, kiedyś skończę ;)

Pozdrawia, buziaki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry