71barbara
Fanka BB :)
Hej dziewczyny 
Ale tworzycie na całego
Ja w weekendy raczej nacieszam się mężem, bo w tygodniu mam go bardzo mało.
Dotka - pudełka jak zwykle bomba. Nie mogę się napatrzeć. I kartka też oczywiście piękna. No i ciasto solne w pięknej formie również
A córusia córusią, ale zwierzaki też są fajne
I dobrze dla dziecka, jak się ze zwierzakiem wychowuje. No ale na razie nie ma... trudno 
Martusia, a martwiłaś się, że Ci nie wyjdzie i takie tam. Powiem Ci, że ten kot z bąblem (czyli mniejszy) nawet bardziej mi się podoba - dzięki bąbelkowi jest taki... puchaty
Z aniołków to mi osobiście ten fioletowy się podoba, chyba kolor sukienki tak mi się podoba.
A świecznik to mi też tak się raz, już dawno zrobił, te malutkie nie wchodzą, ale stawiam w nim takie chude, wysokie
Tylko ja zrobiłam dwa, na pojedyncze świeczki.
Ale tworzycie na całego
Dotka - pudełka jak zwykle bomba. Nie mogę się napatrzeć. I kartka też oczywiście piękna. No i ciasto solne w pięknej formie również
A córusia córusią, ale zwierzaki też są fajne
Martusia, a martwiłaś się, że Ci nie wyjdzie i takie tam. Powiem Ci, że ten kot z bąblem (czyli mniejszy) nawet bardziej mi się podoba - dzięki bąbelkowi jest taki... puchaty
A świecznik to mi też tak się raz, już dawno zrobił, te malutkie nie wchodzą, ale stawiam w nim takie chude, wysokie