• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Jeszcze nie skończyłam-potem się za nią wezmę jak mąż mi kompa zabierze hehe

Tak myślałam, że 71 w Twoim nicku to rocznik-kochana, jaka starość? Jesteś w kwiecie wieku!!! :D

reklama
Dokladnie w kwiecie wieku super ujete :)
Ja jestem zdania ze metryka sie nie liczy , czlowiek ma tyle lat na ile sie czuje, mlody duch to najwazniejsze ;)

A tak zapytam Basiu to Twoje pierwsze dzieciatko bedzie? długo się staraliście?
Wiem że to nie wątek na takie tematy, ale mam nadzieje że admin nie przepędzi mnie :P

Ja dzis planuje odwiedzic jeszcze jeden sklep papierniczy w poszukiwaniu dziurkacza na ktorym mi zalezy ta galzke

Może jak żadna z nas nie będzie miała nic przeciwko, to nie przepędzi :)
Tak, to będzie moje pierwsze dziecko, a staramy się... no mam jednego aniołka - wystarany w chyba trzecim cyklu, po stracie musieliśmy odczekać pół roku a jak już mogliśmy to w pierwszym cyklu pojawiła się fasolka :) Tak, że ze staraniem nie mamy problemu, gorzej jest potem, ale teraz najgorsze już na nami :)

W kwiecie wieku, ha, ha :) Dzięki dziewczyny, ja naprawdę się dobrze czuję z tymi moimi latami, czasem mam ochotę bawić się np. z psiakiem rodziców, biegać... a to nie pasuje kurcze takiej osobie w moim wieku ;)

Pozdrawiam Was, buziaczki

E tam nie pasuje, nie patrz nigdy na innych co inni powiedzą, rób to co Ci w duszy gra i wszystko zebys byla szczesliwa :)

Super ze ciaza jest juz bezpieczna, ciesze sie strasznie !!!
Ty lepiej cos dla swojej corusi rob na tym szydeleczku ;)

Mam taki zamiar - chyba zacznę od bucików a potem zobaczę :)
Tylko na razie mało mam ładnej włóczki, bo z tatą jak kupowałam to połowa rzeczy mi z głowy wyleciała - ale jeszcze go wykorzystam w przyszłym tygodniu :) I wtedy kupię coś słodkiego, ewentualnie przez Allegro :) To już chyba zaraz zacznę oglądać :)

Ale inne rzeczy też będę robić - w ramach "odpoczynku" od robótek :)

Pomalowałam jednego aniołka-zeszło mi się trochę-malowałam od poprzedniego postu praktycznie...

Jest prawie skończony-jeszcze mu wzorek może narysuję i potem sznureczek.... Efekt końcowy oczywiście również pokażę...
Na razie koniec malowania-bo na te większe mi lakierów nie starczy, a farbek jak wspominałam nie mam...

Jaki on śliczny :) I sukienkę ma w pięknym kolorze. Pokaż, jak tylko go zmontujesz w całość - bo ta tabliczka też będzie aniołkowa, tak?
Taki Aniołek to idealny prezent, a i u siebie można powiesić :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry