• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Tak są na allegro jest tego pełno ale jak dojdą koszty przesyłki to wyjdzie drożej dlatego chce sprawdzić na miejscu. A po drugie na przesylke bym musiala poczekac a tak to bede miala juz od razu :)

reklama
No tak, w sumie o tym to nie pomyślałam. Pewnie, żeby się opłaciło - musiałabyś zamawiać hurtowe ilości :)
A ja dzisiaj wybieram się do pasmanterii - może coś ładnego kupię, bo mi wszystkie drobiazgi do tworzenia "powychodziły".

hej, ciesze się, ze się Wam podoba :) Tam jest jeszcze 3 aniołek-nie wiem czemu obcina zdjęcia-trzeba by przesunąć...

piekarnika w końcu nie zostawiłam na noc-dziś rano przewróciłam na drugą stronę i teraz się "pieką" :) Ostatnio jak robiłam jajeczka to nie wiem czemu ale od spodu mi urosły i nie były płaskie tylko takie jakby puste.... chciałabym tym razem tego uniknąć...
Całe szczęście do dnia matki jeszcze sporo czasu więc jakby co zdążę zrobić co innego....
dotka-ja też mam takie dziurkacze-tzn jeden z gołąbkami-na ślubne zaproszenia się przydał... a próbowałaś nożyczek, które wycinają takie ładne brzegi?

Dzięki, możliwe, że skorzystam, fajne rzecz tu są :)
U nas jest taka hurtownia z pasmanterią i zamierzam ją zwiedzić :) Jeszcze nie wiem jakie tam są ceny, jeden problem, że trzeba w ilościach hurtowych kupić.

Czasem rzeczywiście można - kupić np. 15 m wstążki i podzielić na kilka :) Zajmowałabym się dystrybucją :) Przynajmniej póki mam czas :)
A jak tam "wypieki" Martuś?

Martuś tak tez mam takie nozyczki 3 rodzaje nawet :)
Widzialam aniolka malego i tabliczke z data tez :)
A przy otwartych drzwiczkach suszysz? to wazne bo jak zamkniet to ciasto rosnie i stad te pecherze, bo wilgoc nie odparowuje !

Wstazka niby sie wydaje ze duzo metrow a potem idzie jak woda jak sie obwiazuje prezenty czy inne rzeczy :) a tam u tego Pana na allegro co podalam to fajne ceny dosyc ma

Drzwiczki byly otwarte a mimo to kot mi urosl :( tzn ten pecherz sie zrobil Przebilam go to moze sie uda uratowac... Chyba bede naturalnie suszyc-duzo czasu jeszcze :) a i tak farby musze kupic bo jeszcze nie mam :)

reklama
Marta jesli zaczniesz suszyc natrualnie to nie wolno potem juz do pieca wkladac bo popeka, moze ta temp masz za niska? albo kuchenke co z góry grzeje, ja daje na 110 stopni z termoobiegiem

No i po zakupach nie było dziurkacza gałązki, ani tego ze wzorem koronki :( wykupili. Był tylko jeden z tych co chciałam to wziełam :) Ale kupiłam sobie za to różczyczki jeszcze i dwie zapinki do broszek, oraz fajne nożyczki co wycinaja falbanke tylko za 2,99 !

Zdjęcia pudełeczek zrobione więc pokazuję je i moje zakupy, oraz mojego pomocnika :D

Zobacz załącznik 351841 Zobacz załącznik 351842 Zobacz załącznik 351843 Zobacz załącznik 351844Zobacz załącznik 351845 Zobacz załącznik 351846

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry