• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
Hej dziewczyny
za namową Basi obcykałam dom :)
Wczoraj zrobiłam broszkę - zdjęcie poniżej
Dostałam 2 piękne pisanki na zdjęciach to ta różowa i zielona z kaczuszką na jajach styropianowych
Pisanki mi nie wyszyły do końca tak jak chciałam bo papier był cienki i troche przepuścił wodę z cebuli
Kartke na 80 dopiero bede robic popoludniu bo zaraz ide jaja swiecic z rodzinka :)

Kahaka fajna ta skladanka, chyba pracochlonna :)

Zobacz załącznik 348335Zobacz załącznik 348336Zobacz załącznik 348337Zobacz załącznik 348338Zobacz załącznik 348339Zobacz załącznik 348340Zobacz załącznik 348341Zobacz załącznik 348342Zobacz załącznik 348343Zobacz załącznik 348344

Pochwale sie Wam jeszcze zdjęciami które kaczkom w parku porobiłam wyjatkowo mi sie udaly az sama chodze dumna jak paw haha i czesc z dzialeczki jest tak slicznie :) Na jednym ze zdjęć mój psiak :)

Zobacz załącznik 348345Zobacz załącznik 348346Zobacz załącznik 348347Zobacz załącznik 348348Zobacz załącznik 348350Zobacz załącznik 348351Zobacz załącznik 348352Zobacz załącznik 348353Zobacz załącznik 348354Zobacz załącznik 348355
pencil.png

Ostatnia edycja:
Dotka, właśnie Twoje pisanki mi się strasznie podobają - to, że niektóre niedokładne też, taki dodatkowy urok. Reszta dekoracji zresztą też ładna - taka kolorowa, świąteczna.
Broszkę śliczną zrobiłaś.
Psiaka masz fajowego ;) Zazdroszczę Ci go. I zdjęcia w parku też ładne, zwierzaki i rośliny w ogóle są fajnym tematem.
Pozdrawiam poświątecznie

No wreszcie ktos tu zajrzal hihi Basiu dzięki za komentarz :)
Mysłałam że już z przejedzenia wszystkie Was wcieło, ale dobrze że już jesteś :)
W tym tygodniu obiecuję że coś wrzucę :)

Karteczka zrobiona na 80 urodziny

80_full.jpg

Ostatnia edycja:
O jaka śliczna karteczka!!! Babcia na pewno się ucieszy :)
A ja na razie nic nie robię. A właściwie nie, wczoraj przerobiłam paski w dwóch torebkach, ale to właściwie nie ma co pokazywać. Ale teraz to już nic - brak inspiracji i materiałów ;)
Muszę się wybrać gdzieś i zakupić jakieś drobiazgi - to będę produkować.
Bo szczerze mówiąc, to takie bezczynne siedzenie to nie dla mnie. Ja MUSZĘ coś robić.

Pozdrawiam serdecznie i oczekuję na Twoją szkatułkę, Dotka, kochana :)

To nie dla mojej babci tylko robilam na zamowienie dla mamy kolezanki :) lae sie podobala bardzo bo juz wreczona :)

A ja ostatnio jestem jakas produktywna :) zrobilam jeszcze kartke na imieniny dla kierowniczki swojej bo w maju bedzie ochodzic, szkatułke i pierwszego w życiu kwiatka z bibuły to też się pochwalę :)

Fajnie ze jestes Basiu bo reszta rekodzielniczek gdzies przepadla po swietach :)

To przepraszam, zmyliło mnie, że ona jest dla babci. No jest dla babci, tylko nie Twojej :)
Będę czekać na rezultaty Twojej Twórczości, może mnie coś zainspiruje? Na razie mam ochotę przerobić coś z biżuterii, mam takie różne korale czy kolczyki, których już nie noszę, mogłabym nowe z tych koralików sobie zrobić. Kto wie...
I też się cieszę, że przynajmniej Ty się odzywasz. Reszta może szuka inspiracji ;)

Buziaki

reklama
Hej dziewczynki!
Ja zaglądam do Was, ale nie mam na razie nic do pokazania.
dotka, piękna ta karteczka, czekam na szkatułkę.

Niedługo się wezmę za karteczki z okazji Dnia Mamy, to coś wrzucę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry