reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Ja mam dzisiaj 14dc, pewnie będę sikać na owulaki ale i tak coś czuję,że będzie trochę później(16/17 DC) niż w zeszłym cyklu (13dc). Póki co to działanie było w niedzielę i w poniedziałek. Mąż mnie rano chciał zaatakować ale młoda się na mleko obudziła,może nadrobimy w nocy. W weekend jak wyjdzie mi pik to sama nie wiem czy będzie działane w sobotę bo mąż chce na budowie dokończyć obijanie deskami dachu 🙄 ostatnio,gdy to robił z przyjacielem i szwagrem to miał chyba udar słoneczny - mdłości, dreszcze, stan podgorączkowy i nie był zdatny do normalnego funkcjonowania a co dopiero do bzykania 🙄 także mam nadzieję,że będzie się dobrze czuł bo chyba owulka akurat na weekend 🤞🏼 i jak będzie działane to się zapiszę na testowanie :)

A ja się muszę wybrać do ginekologa .
Z miesiąca na miesiąc szybciej okres dostaje . Od zeszłego lata, dokładnie sierpnia :/ . Jak dostawałam 20/22 tak dostałam w tym miesiącu 8smego .

reklama
Do góry