reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Któraś z was pije może kolagen?
Koleżanka coś mi gada jaki wspaniały. Miałam kiedyś odzwierzęcy to... 🤢 Jest jakiś roślinny może zamiennik? Kojarzycie?

reklama
Byłam dzisiaj z mężem u znajomej na jej urodzinach,nie dość ,że była tam jej bratowa z 3mc bobasem to się jeszcze okazało,że solenizantka jest w 9tc... Cieszę się bardzo,że się im udało a wiem,że długo nie mogli myśleć nawet o staraniach bo K. Ma guzki na piersi i problemy z tarczycą a jednak dostali zielone światło. Jej mąż to bliski przyjaciel mojego męża. Zazdrość mną zawładnęła okropnie... Ehh niby się człowiek cieszy ich szczęściem a się popłakałam w łazience dwa razy...
Dokładnie wiem co czujesz, przytulam 💔 te skrajne emocje są najgorsze 😩

Ostatnia edycja:
A to nie jest tak, że testy owu robi się do pierwszego pozytywnego?

Tak, ale dla mnie np ten wcześniejszy nie był pozytywny. Ale u mnie pik utrzymuje się 1-2 dni i naprawdę przy dobrych testach to widać, kreska jest wręcz bordowa więc może mi jest łatwiej to tak oceniać

Bo wiem, że są dziewczyny które mają mega króciutki ten pik

Byłam dzisiaj z mężem u znajomej na jej urodzinach,nie dość ,że była tam jej bratowa z 3mc bobasem to się jeszcze okazało,że solenizantka jest w 9tc... Cieszę się bardzo,że się im udało a wiem,że długo nie mogli myśleć nawet o staraniach bo K. Ma guzki na piersi i problemy z tarczycą a jednak dostali zielone światło. Jej mąż to bliski przyjaciel mojego męża. Zazdrość mną zawładnęła okropnie... Ehh niby się człowiek cieszy ich szczęściem a się popłakałam w łazience dwa razy...

No to ciężki wieczór. Ale nie płacz! 🫂 U Ciebie też się wykluje Kajtek. Albo nawet Kazik. 👶🏻
Każda się w końcu doczeka.

reklama
Trochę ochota a chłop woli spanko

Załączniki

• FB_IMG_1749413496462.jpg
    FB_IMG_1749413496462.jpg
    70,2 KB · Wyświetleń: 61
Do góry