reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Robiłam to badanie u syna.
Zrezygnowałam na nfz bo kolejki ogromne .koszt 250zł.
Wyszedł problem z przetwarzaniem słuchowym.
To my już mamy test conners za sobą 700 zł, psychiatra już nie zliczę. Plus laryngologa ze mamy w pakiecie. Teraz czekamy na termin na audiometrię w medicoverze. Aaa i jeszcze neurolog. Jak tak patrzę na to wszystko to się czasami zastanawiam czy chcę to przerabiać znowu. 😩 Czy znowu będzie trzeba diagnozować, szukać... Powiem Wam że już teraz psychika bardzo urlcierpiała. Bo na prawdę ktoś kto nie miał stycznosci z takimi zaburzeniami powie Ci ze przecież to tylko dziecko... Ale w tak to nie wygląda. Nie zliczę wieczorów przepłakanych z bezradności, wściekłości... 😩

reklama
To my już mamy test conners za sobą 700 zł, psychiatra już nie zliczę. Plus laryngologa ze mamy w pakiecie. Teraz czekamy na termin na audiometrię w medicoverze. Aaa i jeszcze neurolog. Jak tak patrzę na to wszystko to się czasami zastanawiam czy chcę to przerabiać znowu. 😩 Czy znowu będzie trzeba diagnozować, szukać... Powiem Wam że już teraz psychika bardzo urlcierpiała. Bo na prawdę ktoś kto nie miał stycznosci z takimi zaburzeniami powie Ci ze przecież to tylko dziecko... Ale w tak to nie wygląda. Nie zliczę wieczorów przepłakanych z bezradności, wściekłości... 😩
Piona, też connersa robiliśmy prywatnie, u syna adhd i autyzm...ale nie będę się rozwodzić bo nie ten wątek.

Spójrzcie jaki zestaw znalazłam, któraś testowała tę markę? Cena kusząca ale ciekawe czy działają,czy się dobrze wybarwiają.

Edit: są jeszcze tańsze: https://allegro.pl/oferta/fastep-ze...torowania-zdrowia-reprodukcyjnego-17314478112

Zamówiłam 🙃 będą jutro

Piona, też connersa robiliśmy prywatnie, u syna adhd i autyzm...ale nie będę się rozwodzić bo nie ten wątek.
No to combo... nie nie będziemy się rozwodzić nad tym

My ciągle Badamy tzn diagnoza postawiona.
Nie wiemy co jest przyczyną tego i szukamy
Badanie genetyczne,metaboliczne (czekamy w wyniki )
Rezonans głowy wyszla torbiel która się powiększa 17 lipca mamy wizyte u neurochirurga kwalifikacje do operacji i usunięcie.
Psychiatra
Psycholog
Logopeda
Neurolog
Neurochirurg
Okulista
Audiolg
Genetyk
Czasem rzygam tym wszystkim

A mnie pokarało za ilość słodyczy i pękł mi ząb 🤡 żeby było śmieszniej leczyłam go w styczniu. No nic dobrze że nie boli, jadę do dentysty niedługo. Tak niecierpie stomatologów 🥲
Ale pech ☹️ kciuki za szybką wizytę ✊🏻

ja niestety kocham słodycze miłością nieskończona, potrafię zjeść cały słoik nutelli, wielką czekoladę czy ptasie mleczko w całości na raz, powinnam iść na jakiś odwyk, serio ;)
teraz siedzę w bierze a w torebce mam otwartą paczkę żelków i co jakiś czas ukradkiem sięgam ;D

Siostro 🥹 ja też bym ptasie mleczko na raz zjadła 🤣 a teraz jeszcze nowe smaki wypuścił Wedel i kuszą ale trochę dietkuję 🤣🤣

ja niestety kocham słodycze miłością nieskończona, potrafię zjeść cały słoik nutelli, wielką czekoladę czy ptasie mleczko w całości na raz, powinnam iść na jakiś odwyk, serio ;)
teraz siedzę w bierze a w torebce mam otwartą paczkę żelków i co jakiś czas ukradkiem sięgam ;D
Mam tak samo, dla mnie tabliczka czekolady to jest nic, nutelli nie kupuje bo słoik idzie od razu 😂

reklama
Ale pech ☹️ kciuki za szybką wizytę ✊🏻

Siostro 🥹 ja też bym ptasie mleczko na raz zjadła 🤣 a teraz jeszcze nowe smaku wypuścił Wedel i kuszą ale trochę dietkuję 🤣🤣
Dzięki ! Mam nadzieję że jakoś sprawnie się uda to zrobić i to już dzisiaj a nie znowu milion wizyt.. z dwojga złego lepiej teraz niż później jakby jakimś cudem udało mi się zajść w ciążę 🫠

Do góry